2777
2789
عنوان

زندگی کردن تو یه خونه با مادر شوهرم 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 86 پست

همه گفتنی ها رو بچه ها گفتن  اینم من اضاف کنم فردا خواهر شوهر برار شوهرات همیشه بیان خونه شما میان چون خونه مادرشونه و شما باید پذیرایی کنید در نظر بگیر همه چیزو 

فردا روز نیای بگی عین مهمان میان میشینن من پذیرایی کنم نیای بگی انگار کلفت شدم و..

مینیمال 

متاهلم 

و قطعا نه 

دو سال با مادرشوهرم تو یه حیاط زندگی کردیم اینقدر بهم بی احترامی و توهین کرد خدا الهی ذلیل و خارش کنه 

هر چقدر میتونید از مادرشوهر دور بمانید 

به همه مجردها میگم شرط اول ازدواج دور بودنه خونتون از مادرشوهر باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره ینفر نمیتونه با بساز ترین ادمم بسازه ینفر بدترینشون رو رام میکنه 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خانم های مهربون دارن نظر میدن 

حتی نکردی یه جواب بدی 

برو با مادرشوهر زندگی کن خیرشو ببینی تا بفهمی نظرات براساس تجربه هستش طرف برات وقت میزاره مینویسه 

اونوقت با بی ارزشی حتی یه جوالم نمیدی

ببین تحمل‌ اینا رو داری؟

ااا چقدر میوه شستی خراب میشن نکن

شام اینو پختی سنگینه  یه چی سبک بخورید 

رفتین رستوران؟ پولتون رو پس انداز کنید همین پول رو میدادین یک کیلو گوشت میخریدن. 

این لباس رو پوشیدی  مناسب بیرون نیست....

دیگه  راحت با شوهرت نمیتونی یه ماچ کنی همش باید صبر  کنید بخوابه یا بیرون باشه .

یا صحبت خصوصی  و اينا 

حتی یه تاپ شلوارک نمیتونی بپوشی 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو