2777
2789
عنوان

کیا طلسم حصار گرفتن

88 بازدید | 16 پست

طلسم حصار یعنی هر چقد کسی طلسم بگیره زندگیتو بهم بزنه اون محافظت میکنه..

اونایی ك گرفتن بگن نتیجش چطور بود؟

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

اگر خوب بود بگید تا منم دور زندگیم یه حصاااااااار بکشم از دست این جاری و مادرش که گای..یدنم با دعاهاشون دوست ندارم این حرفا رو بزنم اما چندوقته تو خانوادشون بدبیاری دارن خیلی زیاد همش تو دلم‌میگم از بس دلشون سیاهه و دعا مینویسن برام این بلاها سرشون میاا

چه دعایی بگیرم که برادر شوهر و مادر شوهرم بیخیال شوهرم بشن؟ 

نه اینکه دعواشون بشه 

دست از سر شوهر من بردارن، مثلا کجایین، چکار میکنین، چرا رفتین فلان جا، بهشون پول میده 

یا اینکه شوهرم خر داداششه، هر جااااا بخواد بره برادرشو با خودش می‌بره میگه گناه داره 

میگم که دعوا نشه ، فقط سرد بشن از هم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردعایی بگیرین همراهش یه جن کافر وارد زندگیتون میشه و کم کم مشکلاتی براتون ایجاد میکنه یکیش بسته شدن ...

دونفر برام دعا گرفتن هر دونفر مولتی میلیاردر روز به روز هم داره گردنشون کلفت تر میشه😑😑😑

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

از جن هوایی که بطور طبیعی تو زندگیمونن بهتر نیست؟؟😅

خوب چه میشه کرد ولی دعا گرفتن هر جورش حتی برای محبت بین دونفر گناهه و اینکه آدم ها نمی تونن بطور نامرعی وارد خونه و بدن ما بشن ولی اجنه میتونن و این خطرناک تره

چه دعایی بگیرم که برادر شوهر و مادر شوهرم بیخیال شوهرم بشن؟ نه اینکه دعواشون بشه دست از سر شوهر من ب ...

یه زبون بند بگیر برا شوهرت ك حرف حرفِ خودت باشه

اگر خوب بود بگید تا منم دور زندگیم یه حصاااااااار بکشم از دست این جاری و مادرش که گای..یدنم با دعاها ...

آره دیگه دنیا که بی قانون نیست باید تاوان بدن، هر چه با هر که کنی بر تو همان می‌گذرد 

خوب بالاخره کارماشو پس میدن یا این دنیا یا اون دنیا

زندگیم داره نابود میشه هر کی میاد سمت من جادوگر از اب درمیاد...

عشق خودم برام طلسم گرفته مریض شدم افتادم تو خونه تازه تهدید میکنه اگه به حرفم گوش ندی بدتر بلا سرت میارم گفت ی سال تو خونه بمون معلوم نیست خودش داره چیکار میکنه منو خونه نشین کرده 

من به روزهای روشن ایمان دارم❤