2777
2789
عنوان

پسرا دختر خوشگل پولدار دوست دارن یا تحصیل کرده‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استارتر آقایون سوال؟ مردی که به خواسته زنش خونه وماشین وکلا اینجور موارد رو فراهم میکنه که قطعا به نفع خودشم هست اما توی مناسبتا کادو یادش میره یا سوپرایز نمیکنه ودوباره به سلیقه خانمش براش خرید میکنه چی دوس داره خانومشو یا بی توجه هست بهش؟؟

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
پسرا فقط یه دخترو دوس دارن اون دختر میتونه نه پولدار باشه نه خوشگل بره تو دل تا اخر عمر ملکه ذهنو قل ...

آره این همه پسر خیانتکار که همزمان با ده نفر هستن هم همش جوکه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

شما رتبه کنکورتو زده بودی وسط پیشونیت؟درضمن با این همه سهمیه و پارتی رتبه زیر ۱۰۰ هم ملاک باهوشی نیس ...

اونی که سهمیه نداره رتبه زیر 2000 هم براش ملاک باهوشیه

کاش زحمت دیگران رو کم نشماریم

آره این همه پسر خیانتکار که همزمان با ده نفر هستن هم همش جوکه

دوست پسرم جلو چشمم خیانت میکرد‌

بعد اصلا دختره هم زشت تر از من هم اینکه مژه کار بود

حالا رشته تحصیلی و خانواده من به کنار 

بهش میگم چرا این گوهو‌ خوردی

میگه اینا سرگرمی ان

ولی رابطه فاب ام با توعه🤦🏻‍♀️

انقدرررر اینا تنوع طلبن 

که با پایین تر از توهم یه لاسی میزنن

دوست پسرم جلو چشمم خیانت میکرد‌بعد اصلا دختره هم زشت تر از من هم اینکه مژه کار بودحالا رشته تحصیلی و ...

امیدوارم الان به جای دوست پسر، اکست باشه دیگه

چقدر یه ادم می‌تونه بیشعور و هول باشه که خیانت رو سرگرمی بدونه 

عزیزم در حدت نبود همون بهتر که زودتر فهمیده باشی 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

امیدوارم الان به جای دوست پسر، اکست باشه دیگهچقدر یه ادم می‌تونه بیشعور و هول باشه که خیانت رو سرگرم ...

بهش گفتم سرگرمی میخوای برو یه ساز جدید یاد بگیر یه زبان جدید یادبگیر

میدونی اون دختره ام چه ضربه عاطفی میبینه این دوهفته وابسته اشون میکنه بعد جدا میشه?!🤦🏻‍♀️

تو خانوما هم هست الان بحث دوست داشتنه نه خیانت و هیچکسم مسئول اشتباهات بقیه نیست

شما جملتون رو با پسرا شروع کردین و معمولا جمله هایی که این شکلی شروع میشن از ریشه غلط و ابتدایی‌ان

بهش گفتم سرگرمی میخوای برو یه ساز جدید یاد بگیر یه زبان جدید یادبگیرمیدونی اون دختره ام چه ضربه عاطف ...

خدا لعنتش کنه