2777
2789
عنوان

با پسری که جمعیت خانوادشون زیاده ازدواج میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 107 پست

مجرد نیستم ولی" نه "چون خودمون کم جمعیتیم عادت کردیم حوصله و ظرفیت شلوعی ابدا نداریم و اینکه هرچی مجموعه بزرگتر بشه دردسرهاشم بزرگ تر میشه

هرکس یه تز و عقیده ونطر داره ممکنه دخالت ها بیشتر بشه ووو

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دایی من ۳تا دختر داره ۲تا پسر شب یلدا اونجا بودیم انقدررررر خوش گذشت که نگم

نوه ها همه دورهم

خیلی حال داد

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

من خودم کم جمعیت هستیم با ی خونواده شلوغ ازدواج کردم هم خوبی داره هم بدی ولی خلوت به نسبت بهتره چون تو هردو خونواده تجربه داشتم میگم و اینکه اگر شما ترک هستی اونا لر پس اصلا بهم نمی‌آیین بیشتر فکر کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عجیمگه خودت بدون ایرادی ؟حالا تک پسر بود هم یه هیبی روش میذاشتی

بخدا ازدواج با تک پسر خیلی سخته من آرزو داشتم ده تا داداش داشت شاید اینقدر پررو و لوس نبود 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اگه خودت هم تو خانواده پرجمعیت  بزرگ شده بودی اشکال نداشت ولی الان اشتباهه محضه چون به جز خودشون حتما تعداد خانواده درجه دوشون هم زیاده 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

منم درونگرا هستم بخاطر همین این موضوع برام مسئله شده ،جوابشو نمیدم میگه اقلم مشکلم بگو ولی من روم نم ...

بگو حقیقت 

اگر که دوستش داری بحث فرق میکنه میتونید از خانواده اش فاصله بگیری اما خب به هر حال همسرت هر کاری هم‌کنی با خانواده در ارتباط خواهد موند

خانواده شوهر من شلوغن و من اصلا راضی نیستم چون رفت و آمدشون زیاده تعدادشون زیاده وقتی میان باید برا یه گردان آشپزی و پذیرایی کنم خونشون همیشه غلغله اس و سر و صدای نوه هاشون روانیم میکنه. در کل اگر میتونستم برگردم به عقب اصلا همچین اشتباه بزرگی نمیکردم چون من خودم تو یه خانواده کم جمعیت بزرگ شدم و عادت به شلوغی و بی نظمی اینا ندارم

منم اینجوری ازدواج کردم من ترکم شوهرم کرد ما کم جمعیت اونا ۸ تا خواهربرادر. هم از نظر تفاوت فرهنگ سخته هم تعداد جمعیت و توقعات. باز اگه پولدار باشن یا بقیه ازدواج کرده باشن بهتره وای به وقتی که کم پول باشن یا مجرد. حالا برای من راه دورن و طبعا کمتر میدیدمشون.

دوست پسر من تک پسر بود بعد ۲تا دختر اومده بود!😵‍💫

۱هفته پیش کات کردم

واقعا انقدر مامانه لوسش کرده بود که فکر میکرد همه باید مثل مامانش باشن ناز اینو بکشن تحفه

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»