2777
2789
عنوان

با پسری که جمعیت خانوادشون زیاده ازدواج میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 107 پست

مگه اینم معیاره واسه تصمیم گیری؟ 

موقع تصمیم گیری به این چیزای ابتدایی فکر نمیکنم قطعا 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

من به شخصه آدم درون گرایی ام و خب انرژی و حوصله فامیل نداشتم و ندارم معمولا دوست دارم در ی جمع کوچک ...

منم درونگرا هستم بخاطر همین این موضوع برام مسئله شده ،جوابشو نمیدم میگه اقلم مشکلم بگو ولی من روم نمیشه بگم بهش میترسم ناراحت شه

☕🎵🍫🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میخواستم ازدواج کنم ۸تا بودن ۴خواهر ۴برادر

عیبی از زیادیشون نبود از بیشعوریش بود که بهم خورد

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

بخدا شانس ندارم هرکسی میاد سمتم یه ایرادی داره

عجی

مگه خودت بدون ایرادی ؟

حالا تک پسر بود هم یه هیبی روش میذاشتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اره من دوست دارم 

راستش خوشبختی و آدم خوب ربطی به جمعیت نداره اتفاقا اگه تنها عروس باشی همه توقع‌ها از تو میره 

شوهر من دوتا فرزند بودن همه خاندانشون تک فرزند پدری از من دراورد که نگو 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.