2777
2789
عنوان

کاش توی ایران به دنیا نیومده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 90 پست
عزیزم ناراحتی طبیعیه در همه ما نهادینه شده ولی باید دنبال نجات باشی یک کارآفرینی شروع کن یا نمی‌دونم ...

نمیتونم کارم رو عوض کنم...

ولی شاید اون کارآفرینی که گفتی رو استارت بزنم

نمیدونم الان چی خوبه. چی میصرفه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
نمیتونم کارم رو عوض کنم...ولی شاید اون کارآفرینی که گفتی رو استارت بزنمنمیدونم الان چی خوبه. چی میصر ...

باید بشینی حسابی تحقیق کنی 

بعضی کار ها هستن که توی ایران هنوز کسی شروع نکرده 

با هنرمندی خودت شروع کنی مطمعنم پیشرفت میکنی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم غیر ایرانی که نیستمولی کلا آدم یا باید توی کشور خودش تلاش کنه یا اگر ببینه نمیتونه تلاش کنه ...

این نق نیس عزیزدل، گاه‌گداری گفتن از مشکلاتی که برامون ب ارمغان آوردن ، نق نیست صرفا درددله

ادم بی پول هر نقطه جهان بره همچنان بدبخته وقتی تو ایران نتونیم یه زندگی مناسبتی برای خودمون دست و پا کنیم مهاجرت برا چیمونه.

حرف استاتر اینه، نه راه پس داریم نه راه پیش انگار رو اره نشستیم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نمی دونم خواهر شاکیش چرا نمیاد تو گلستون خودمون نسلشو ادامه بده

تحصیلکرده ای که اهل پز و شوآف بوده میترسه الان ضایع بشه..! عجبا 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
این نق نیس عزیزدل، گاه‌گداری گفتن از مشکلاتی که برامون ب ارمغان آوردن ، نق نیست صرفا درددلهادم بی پو ...

چی بگم 

شاید این حرف رو از یه آدم با سن بالاتر راحت تر قبول کنم

استارتر اول راهه

بشینه غصه بخوره که چی 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

راه هجرتو بستن خواهرم

بعله خیلی سخت شده 

ولی کار نشد نداره

هنوزم خیلی ها با پذیرش کار و تحصیل میرن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

مثلا چکار کنممن خیلی کار کردم و درس خوندمشاید از همه ی حاضرین توی تاپیک بیشتر....ولی خب، واسه زندگی ...

عزیزم.. همین که تلاش کردی که بهترین خودت باشی اینجا، در واقع به کشور و مردمت هم کلی کمک کردی ، ازت ممنونم💚

چی بگم شاید این حرف رو از یه آدم با سن بالاتر راحت تر قبول کنماستارتر اول راههبشینه غصه بخوره که چی

من که نگفتم چند سالمه

شاید سنم به اندازه ی شما نباشه. ولی اول راه هم نیستم

31 سالمه

با کلی تجربه ی تلخ و شیرین

من که نگفتم چند سالمهشاید سنم به اندازه ی شما نباشه. ولی اول راه هم نیستم31 سالمهبا کلی تجربه ی تلخ ...

من میدونم بچه نیستید 

توی تاپیکاتون بوده ام 

میدونم میتونید تحصیلی برای دکتری اپلای کنبد 

من میدونم بچه نیستید توی تاپیکاتون بوده ام میدونم میتونید تحصیلی برای دکتری اپلای کنبد

میخوام ایموجی قلب برات بفرستم

اما با لپ تاپ نمیشه

مرسی که وقت گذاشتی (ایموجی قلب)

من برای کارم تعهد دادم نمیتونم حالا حالا ها برممامانمم ناراحتی قلبی داره، نمیتونم ازش دور شمبابام با ...

پس اگه مطمئنی نمیخوای بری همینجا تلاش مضاعف کن 

انرژی ات رو سر غصه هدر نده 

میخوام ایموجی قلب برات بفرستماما با لپ تاپ نمیشهمرسی که وقت گذاشتی (ایموجی قلب)

من برای جفتمون میفرستم

❤️❤️❤️❤️