2777
2789
عنوان

کاش توی ایران به دنیا نیومده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 90 پست
چی بگم....چی میتونم بگمشرایط من واقعا عذاب آوره

منم همین مدلیم

ولی چیکار کنم نمیتونم با این دنیا بجنگم که

مجبورم کنار بیام باهاش که کمتر غداب بکشم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

واله اطرافیان من که خارج نشین هستن میگن اونجا هم بایدفقط کارکنی تازندگی،ورفاه داشته باشی.سخت سخت کار ...

اونا فقط کار میکنن تا زندگی و رفاه داشته باشن

اینجا فقط کار میکنی تا گشنگی نمیری دیگه زندگی و رفاه پیشکش

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون خواننده های معروف هم موقع فوت برمی گردن تو ایران تا تو وطن خودشون دفن بشن تا حالا تو غربت نبودی ...

توی غربت بوده ام 

ولی برای کسی که مشکلات زندگی اش رو تقصیر محل تولد میدونه بهترین توصیه ام همینه که اگه محل تولد دست خودمون نیست ، محل مرگ دست خودمونه

چرا تلاش نمیکنه مهاجرت کنه

درخت که نیست نتونه حرکت کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم همین مدلیمولی چیکار کنم نمیتونم با این دنیا بجنگم کهمجبورم کنار بیام باهاش که کمتر غداب بکشم

تنهایی به یه طرف

غصه ی آینده خودم به یه طرف

غصه ی آینده ی خانوادم به یه طرف

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
پس کشورمون چی ؟

ایشون ایران رو دوست نداره خب 

برای همینم میتونه مهاجرت کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

توی غربت بوده ام ولی برای کسی که مشکلات زندگی اش رو تقصیر محل تولد میدونه بهترین توصیه ام همینه که ا ...

همه نمیتونن مهاجرت کنن

نمیتونم برمشرایطشو ندارم.

اگر واقعا فکر میکنی مسبب مشکلاتت بودن توی ایرانه به هر نحوی میتونی برو 

اون موقع حداقل اگر خواستی برگردی ، تجربه کرده ای که بقیه جاهای جهان هم مشکلات هستن 

توی غربت بوده ام ولی برای کسی که مشکلات زندگی اش رو تقصیر محل تولد میدونه بهترین توصیه ام همینه که ا ...

الان اینجا تلاش کنی به کجا میرسی کسی که از صفر شروع کرده خیلی دیگه از جون مایه بذاره ماهی ۳۰ تومن دربیاره  با این پول چیکار میشه کرد

🤍🌱
اونا فقط کار میکنن تا زندگی و رفاه داشته باشناینجا فقط کار میکنی تا گشنگی نمیری دیگه زندگی و رفاه پی ...

اینطورنیست.اونجاهم استرس کارومسکن هست.آب وهواش اگراینجا آلودگی داره.مثلا خاهرم که انگلیس هست میگه شش ماه یه ذره آفتاب وجود نداره.الان که تعطیلاتشون شروع شده دارن میرن مسافرت به کشورهایی که کمی آفتاب راببینن.هرکجا مشکلات خودش،راداره.ولی اگرخیلی پولدار باشی همه جای دنیا برات قشنگه.اگرهم ندارباشی همه جای دنیا برات سخته

اگر واقعا فکر میکنی مسبب مشکلاتت بودن توی ایرانه به هر نحوی میتونی برو اون موقع حداقل اگر خواستی برگ ...

نمیتونم برم...

باز تکرار کردی😄