2777
2789
عنوان

مهمونی که وقت صبحانه قبل ازشمابیدارمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی بده درسته مهمون حبیب خداس ولی یکی دو روز نه یه ماه

من حدود ده نفر سه روز مهمون داشتم 

تازه خانواده خودم بودن خیلی کمک میکردن 

بازم هلاک شده بودم تو سه روز یک و نیم کیلو لاغر شدم 

چرا نداریم من خودم معذبم خجالت میکشم همش برم ویلیام یاصدابره

خوب اولا بزار سایلنت دومن دیگه بشنوه هم بشنوه تو زندگی دیگران مثل بختک افتاده متوجه میشه میره

سلامتی و خوشبختی دخترم

امان از این مهمونایی که از شهر دیگه میان وموندگار میشن

من از الان استرس عید گرفتم 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

حالا این چند مدت که اون هستش رابطه بی صدا داشته باش که نه خودت ادیت بشی و نه همسرتون

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
من حدود ده نفر سه روز مهمون داشتم تازه خانواده خودم بودن خیلی کمک میکردن بازم هلاک شده بودم تو سه رو ...

نمیدونم چرا ولی از مهمونی که میمونه خونمون بدم میاد خیلی اذیت میشیم

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

چرا نداریم من خودم معذبم خجالت میکشم همش برم ویلیام یاصدابره

حالا این یه بارو بی صدا برو  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

من از روز اول غیرمستقیم مهمون شب بخواب قبول نکردم اصلا نذاشتم  خودمم یک شب حتی یک شب خونه کسی نموندم همیشه سوییت گرفتیم اولاش واکنش منفی میگرفتم بعد بقیه هم یدونه یدونه به این راه کشیده شدن 😅

همه رو دوست دارم ولی کم ظرفیتم و مهمون نواز نیستم و کم حوصلم بقیه رو هم دوست ندارم اذیت کنم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟