2777
2789
عنوان

کدوم طرح پارچه قشنگتره

116 بازدید | 16 پست

می‌خوام بخرم از الان بدم برا عید بدوزن یه مانتوی این مدلی میخوام بشه ولی سوزن دوزیشو‌موندم کدوم‌مدل بهتره براش، خودم دومی و سومی رو دوست دارم وای نمی‌دونم کدومش

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

طرح های خیلی خوشگلتری توی بازار هستا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس کردم پارچه چادریه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

سمت‌ چپی که تکه‌ ارو بگیر با پارچه مشکی مازراتی‌ 

دقیق عین بالایی میشه 

ولی اسی‌ آماده اش ام هست که 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
سمت‌ چپی که تکه‌ ارو بگیر با پارچه مشکی مازراتی‌ دقیق عین بالایی میشه ولی اسی‌ آماده اش ام هست که

بخدا انقد گشتم تو‌ شهر خودمون اصلا مانتو پیدا نمیشه از الان واسه عید باید بفکر باشم یا کوتاهن یا آستیناشون کوتاهه یا زیادی بلندن 

بخدا انقد گشتم تو‌ شهر خودمون اصلا مانتو پیدا نمیشه از الان واسه عید باید بفکر باشم یا کوتاهن یا آست ...

وای میفهمم‌ چی میگی من با اینکه تهرانم اما اصلا مانتو مناسب پیدا نمی کنم یا همه کوتاهه‌ یا آستین خیلی کوتاه داره 

من  باید ساق‌ بکشم که دوس ندارم 

یا بالا باسنه‌ بابام گیر میده 

یا خیلی بلنده یا عباعه‌ که بابام اصلا خوشش‌ نمیاد از عبا‌ و اینا اصلا میمونم‌ چی بخرم

چند تا دادیم خیاطی دوخت ولی باب میل ام نشد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اسی‌ قشنگ به خیاطی بگو که همون جوری که میخوای در بیاره برات خراب نکنه یه وقت این مدل خیلی قشنگه حیفه‌ بد در بیاد پارچه‌ اش ام همون سمت‌ چپی‌ قشنگه عین عکسع‌ با پارچه مشکی مازراتی‌ بخر عین عکس بالا میشه 

برا کت‌ وشلواذ کرپ‌ مازراتی‌ مناسبه 

از نزدیک قشنگتره

خدایی خیلی خوشگله که

از نزدیک قشنگتره

الان مامان من اینو ببینه میگه بیا بریم منم بخرم بدم بدوزن‌🤣

وای میفهمم‌ چی میگی من با اینکه تهرانم اما اصلا مانتو مناسب پیدا نمی کنم یا همه کوتاهه‌ یا آستین خیل ...

همین دیگه 

سه چهار روز پیش کل شهرو گشتم هیچی ندیدم به دلم بشینه 

دیگه مجبورم بدم خیاط بدوزه گرون تر هم درمیاد ولی از بی لباس  موندن بهتره چاره ای نیست 

خیاط خوب پیدا کن عکس دقیق بده بهش