2777
2789
عنوان

من دیشب به جای کادوی روز زن 😔

343 بازدید | 32 پست

هیچی برام نگرفت به کنار  ماشینش خراب شده بود  مونده بود جلوی پارکینگ آخر شب باهام دعوا گرفت  گفتم من چیزی بهت نگفتم  گفت تو در حدی نیستی که چیزی بگی بهم  بعدش بهم بد نگا میکرد جوری که انگار میخواست بگیره زیر کتک تو پذیرایی میخوابیم  بالشتش و برداشت  گفت کاش پاهام میشکست تورو نمیگرفتم تو پاهات شومه نگاهت شومه 

بعد گفت چیکار کنم تورو تواین خونه نبینم   

رفت اتاق درم کوبید

من موندم تنها با بچه ای که واکسن زده بود تا صبح گریه می کرد 

حالم داغونه 

اون زنایی که تو سایت میگین یه کیک خریده بود قدر همونم بدونید  

حالم خوب نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اینجوری بهم بگه یه کبلو تخمه میخرم فقط بهش میخندم😂😂😂😂میگفتم من زنت نمیشدم کسی زنت نمیشد بیخیال بابا سخت نگیر حالا من جا کادو😂😂😂پولای خودمم گرفت ماشینش خراب بود 😂😂😂خیلی گفت نمیخوام دلم نیومد بهش دادم بعد به شوخی گفتم😂😂😂نزول میکشم روش😂😂😂 یه چک هم بهم بده درسته زنو شوهریم ولی اعتماد ندارم بهت  زندگیو سخت نگیر بابا😂😂برا خودش هی بگه مهم خودت باش که میدونی نحس نیستیو چقدر دوسش داری سر تو ناز نکنه سر کی بکنه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

ددکت میکنم یکی بودم عین خودت تا خیانتش رو دیدم شدم از سنگ ببین ی کلمه بگه تا جرش ندم ول کن نیسم بخدا هرچی بی زبون باشی بیشتر تو سری خوری رو خودت کار کن نبینش من نمیبینم قد ارزن ارزش نداره برام ولی یوقتا جوری وانمود میکنم انگار خیلی خاطرشو میخام🫠سیاست نباشه کار ما زنا تمومه البته ماهایی ک گیر حیوون افتادیم