2777
2789
آره همیشه روز تولدم خون گریه میکنم

من تولدم هالا هیچی ولی روز زن حداقل توقع یه پیام داشتم. چون چندین سال  زن بسازی بودم هزاربار بخشیدمش حداقل یه پیام میداد🥲❤️‍🩹

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش نشون دهنده کم گذاشتن آقایون ایرانیه توی رابطه! 

جامعه مردسالار ایرانی اینو بهشون القا کرده که صرفا لطف کردن گرفتن زنشون رو کافیه

زن محبت، وقت ، انرژی و توجه نمیخواد 

ولی خودشون اگه ذره ای خانومشون کم بذاره سریع به خودشون حق میدن با خیانت خلا ها رو جبران کنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همش نشون دهنده کم گذاشتن آقایون ایرانیه توی رابطه! جامعه مردسالار ایرانی اینو بهشون القا کرده که صرف ...

دقیقاااا

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

کجا دنیاشون قشنگه. همش شکم زیر شکم و اونایی که زرنگن پول و رقابت

خب خانما هم نیاز جنسی دارن اما کلا مردا ریز بین نیستن که با همه چی برای خودشون فکر و خیال درست کنند

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
یعنی این مناسبتها بجای اینکه بهانه ای باشن برای ابراز عشق و شادی شدن عامل و مسبب دعوا و قهر و دلخوری ...

🤣🤣

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
من تولدم هالا هیچی ولی روز زن حداقل توقع یه پیام داشتم. چون چندین سال زن بسازی بودم هزاربار بخشیدمش ...

منم سر همین از پارسال موند تو دلم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چرا نباید انتظار داشته باشی. سالی دو بار تبریک گفتن و کادو خریدن انتظار زیادی نیست

آخه خیلی بی دلیل هدیه میخره . مثلا در طول سال چند بار طلا میخره . خدایی بی چشم و روییه بگم نههه باید حتما امروز کادو بدی . همیشه هم میگه خودت اینارو توی مناسبتا بچپون

چرا نباید انتظار داشته باشی. سالی دو بار تبریک گفتن و کادو خریدن انتظار زیادی نیست

نه اشتباه گفتی نصف دعوا های الان خیانت ه نصف دیگه ش هم به چهار دسته پول ،خانواده عنترش،کادو نکرفتن ،گیر دادن شوهر تقسیم میشه