2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم سرفه می‌کنه ناجور

260 بازدید | 33 پست

روزا خوبه ها اصلا نه سرفه ای چیزی شب که میشه سرفش میگیره دلیلش چیه؟باباشم از اونور غر میزد من۵صبح باید برم خفه کن صداتو نمیزاره بخوابم.دوبارم سمتش حمله کرد باپازد ب باسنش کمرش یدونه ام بادست زد سرش که خدا ایشالا بدبختت کنه خیر نبینی ببر صداتومن باید ۵صبح برم سرکار.انقدر عصبی شدم دست رو دخترم بلند کرد پسر کوچیکم رو پام بود وگرنه پامیشدم نمی‌ذاشتم این کارو کنه خب بچه دست خودش نیست که سرفش گرفته دخترم ۷سال و۳ماهشه 

خدایابهم آرامش بده♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل خواب کتوتیفن بده بهشکار همسرت افتضاااح بوده، بیچاره بچه

همیشه رفتارش همینه باهاش میگم دختره نکن ازت دل شکسته میشه می‌زاره می‌ره خوابش مهم تره تا دخترش 

خدایابهم آرامش بده♥️
همیشه رفتارش همینه باهاش میگم دختره نکن ازت دل شکسته میشه می‌زاره می‌ره خوابش مهم تره تا دخترش

الهی💔

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
الهی بمیرم.برای بچه معصوم🥺 اگه امکانش هست تو یه اتاق جدا بخوابین

اتاقمون جداست همیشه.شوهرم توقع داره موقع خواب صدایی ازمون درنباد چون ۵صبح می‌ره بااون کار کردنشون 

خدایابهم آرامش بده♥️
اون موقع داشت بچه پس مینداخت فکر این اینجاهارو نمیکرد؟

میگم فک کردی اونایی که بچه دارن مث ما نیست شرایطشون باید تحمل کنی دیگه اگه قرار باشه بچه هاشونو سر یه خواب بزنن دیگه هیچی الان چند وقتی میشه باباش پول خوراکی می‌زاره دست بهش نمیزنه قهره میگه نمی‌خوام از خونه میوه و لقمه می‌بره 

خدایابهم آرامش بده♥️
اتاقمون جداست همیشه.شوهرم توقع داره موقع خواب صدایی ازمون درنباد چون ۵صبح می‌ره بااون کار کردنشون

عزیزم به بد اخلاقی شوهرت صبر کن انشالله خدا اجرش رو بهت میده .با د خترتم حرف بزن بگو بابا کارش سخته دست، خودش نیست، دوست داره که از باباش متنفر نشه.