2777
2789
عنوان

ناراحتم خیلی از شوهرم

365 بازدید | 31 پست

دیگه دلم نمیخواد بگم شوهرمه. من شاغلم . حقوقمو بش میدادم خرج میکردم .دعوامون شده این ماه بش حقوقمو ندادم . دیگه کلا محلم نزاشته. جالب اینه که همیشه میگه من همه چی فراهم میکنم و خواهرم شوهرش خسیس بوده و عاشق خواهرشه. دلمو بارها شکونده. دلم باش نیست دیگه. میخوام طلاق بگیرم. حالم خیلی بده میخوام یرم دفتر خدمات قضایی نمیتونم انگار😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ندارم. من ۳۵ اون ۴۱

هر اختلاف نظری که زندگی رو کاندید طلاق نمیکنه دوست من 

شمام ماشالله عاقلی کم سن و بی تجربه نیستی این مشکلات با صحبت به ایستگاه تفاهم میرسه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نبایدعادتش میدادی ب اینکه هرماه حقوقتوبهش میدادی مردا بیشعورترازاین حرفان ک قدر ازخودگذشتگی زن روبدو ...

من رو بهاطر چندغاز حقوقم و کلفتی و ارضای خودش میخواسته. عشقش خانواده خودشند کلا. خیلی پشیمونم که باش ازدواج کردم 

زندگی منم سرد و بی روح شده خیلی تلاش کردم ولی خب نشد ....اینکه خودم هم دست کشیدم از زندگیم خیلی تلخه ...

عزیزم مگه شوهرت چحوریه؟ تو و بچه هاشو اگر دوست داره زندگی کن. من دیگه خسته شدم مدااااام تو همه شرایط فکر خواهرشه