2777
2789
عنوان

از استرس دارم میرممممممم

68 بازدید | 7 پست

لطفا برام دعا کنید توروخدا 

امتحان زیست دارم ساعت ۱۰ 

بعد سه فصل کلا دو فصلش!رو دوبار کامل خوندم یبار از فورمول بیست خوندم ۶تا ورقه هم سوال حل کردم ولی... دادم میمرم

فصل یک راحته براس همون یبار خوندم چون هفته ی قبل خونده بودمش 

ولی از استرس دارم میمیرم خودمم روزه ام چون استرس دادم روزه گرفتم میترسم خیلی میترسم نمیدونم چکار کنم قلبم تو دهنمه🥲🥲🥲

لطفا دعام کنین

واسه امتحان مدرسه استرس؟

آره آره

خیلی سخت میده معلممون من همیشه تو زیست ۱۶ ۱۷ ۱۷/۵ اینارو میگیرم برعکس تو شیمی و فیزیک همیشه ۲۰ میشم خیلی حالا میترسم کم بگیرم باز جلوی عمه تحقیرم کنه 🥲

آخه شخصیت یک معلم تا این حد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره آرهخیلی سخت میده معلممون من همیشه تو زیست ۱۶ ۱۷ ۱۷/۵ اینارو میگیرم برعکس تو شیمی و فیزیک همیشه ۲ ...

ببین عزیزم من خودم تازه امسال فارغ التحصیل شدم تا پارسال مثل تو بودم سر هر امتحان می مردم‌ زنده و می‌شدم اصلا ارزش نداره استرس بکشیا

انتظار آدم را عوض می‌کند عزیزِ من.آدمیزاد در مسیر انتظار طولانی، تبدیل به فرد دیگری می‌شود.

تو خوب بخون همه تلاشتو بکن دیگه بسپار به خدا ایشالا نمره اتم خوب میشه ف*ال نیک بزن بگو اگه این سری خوب صحیح کنه چی نمره ام بالا می شه ولی همیشه خوب و کامل بخون 

انتظار آدم را عوض می‌کند عزیزِ من.آدمیزاد در مسیر انتظار طولانی، تبدیل به فرد دیگری می‌شود.
تو خوب بخون همه تلاشتو بکن دیگه بسپار به خدا ایشالا نمره اتم خوب میشه ف*ال نیک بزن بگو اگه این سری خ ...

خوب د کامل خوندم کلا سه فصله فصل یک رو یبار خونده بودن هفته پیش بازم خوندم راحت بود چندبار خوندمش دو فصل آخر دوبار از کتاب کامل کامل خوندم یبار کلی هم از فورمول بیست دیگه حیرانم چکار کنم😔😔😔😔