2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 129 پست

من که هیچی نصیبم نشد ، هر لحظه انتظار سوپرایز داشتم ولی هیچی به هیچی😂 تازه ما سه ماهه عروسی کردیم ، اولین زندگیمونه

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه از ساده بودن کادوی شوهرم ناراحت میشدم تا اینکه امسال یه تبریک خشک و خالی هم نگفت گله هم کردم گفت روز مادره روز زن نیست تو خجالت نمی‌کشی بابام دوماهه مرده دنبال کادویی

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
دلم باهاش صاف نشده . اتفاقن انتظار داشتم ی شاخه گل بخره یا روی کیک ب جای روز مادر مبارک. روز همسر م ...

روز همسر چه کوفتیه دیگه 

شوهرم همسره پس تو هم باید براش سنگ تموم میزاشتی 😐😐

روز مادر بوده و روزه زن 

همین روز مادر مبارک بهتر از روز زن مبارکه 

تاپیک قبلی ببین

عزیزم من مجردم ولی همین ک ی کیک خریده درست میگ400کم کمش پولشه 

قشنگم خوشحال باش که بفکرت بوده خیلیا همینم نگرفتن 

همین چیزا باعث سردی رابطتون میشه خیلیل نمیتونن طلا بخرن 

طلا خریدنم باید رامشون کنید بخدا میخرن ولی زندگیو زهر خودت نکن بخاطر همسایه ت ک طلا کادو گرفته 

من دوست پسرم یه کارتن شیرین عسل برام خریده بود هفته ی پیش انقده ذوق کردم 

نه اینطوری نیست نخره هم مهم نیست چون کارتم پول میریزه

خب دیگه چرا خودتو از چشم میندازی !همسر من کیک هم نگرفت .خودم گفتم نگیر ...چون شب یلدا و روز مادر به اندازه کافی کیک و شیرینی خورده بودیم .یه مبلغ پول زد به حسابم ..‌نصف همون رو الان میخوام برم واسش ساک باشگاه بخرم ...خودتون رو با این اخم و تخم ها از چشم نندازین ....

من که هیچی نصیبم نشد ، هر لحظه انتظار سوپرایز داشتم ولی هیچی به هیچی😂 تازه ما سه ماهه عروسی کردیم ، ...

شوهر منم نمیره اصلا امسال اولین بار بود روز زن کیک گرفته بود  .همیشه پول میزد میگفت خودت هرچی دوس داری بخر. میدونم کار بدی کردم ذوق نکردم ولی باعث بانیش بخدا سپردم

عزیزم من مجردم ولی همین ک ی کیک خریده درست میگ400کم کمش پولشه قشنگم خوشحال باش که بفکرت بوده خیلیا ه ...

عشقم از حرصم گفتم طلا چون گفت از طرف دخترا برات خریدم  من ازش انتظار ی شاخه گل داشتم  طلا همیشه برام خریده دستش درد نکنه بهترین ها برام میخره کم نمیزاره   .بعدم قهر بودیم

خب دیگه چرا خودتو از چشم میندازی !همسر من کیک هم نگرفت .خودم گفتم نگیر ...چون شب یلدا و روز مادر به ...

منم همیشه میگفتم پول بزن کارتم خودم میخرم امسال اولین بار بود کیک گرفته بود 😭😭 ذوقش کور کردم