2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 129 پست
استارتر من همسرم کیک گرفت اومد خونه انقدر بالا پایینـپریدم بوسش کردم تشکر کردم همین که به یاد من بود ...

منم اگر قبلش حالم بد نکرده بود این کار میکردم ولی من چند روز لب ب غذا نزدم پاهام بی حس شده مریض شدم باورم نمیشه رفتار شوهرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد لوسی حیف اون کیک قنادی هاازقبل روی کیک مینویسن اون بنده خداهم حتماهواسش نبوده کپی خواهرمنی اونم ...

بابا من اینجوری نیستم گفتم که دلم از چند روز پیش خون کرده بود انتظار داشتین بپرم بغلش

بعد گفت از طرف دخترا برات خریدم منم گفتم پس از طرف خودت چی؟ اونم گفت خودم پولش دادم منم گفتم فکر کرد ...

خوب قهر بودین 🤣🤣🤣 انتظار طلا هم داشتین 

بی خیال گلم ناراحت نکن خودتا 

ما فقط ی تبریک بود اونم تو پیامک 

خب چیکار کنم بگو من همین کار کنم بخاطر اون موضوع من چند روز غذا نخوردم مریض شدم

وای دیوونه ای دختر خوب ؟ یکی دیگه به شوهرت نگاه کرده ، شما زندگی خودت و شوهرت رو جهنم کردی ؟ 

برخورد شب قبلت هم که دیگه گفتن نداره چقدر بد بوده ‌. یکم سیاست داشته باش . اینجوری باشی خودت با دست خودت زندگیت رو خراب میکنی  

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دلم ازش شکسته چند روز پیش که تو مجلسی بودیم که بین همه خانم ها زیباش من بودم دیدم عروس خواهرش خیره ش ...

از نوع کلماتت فکر میکنم شما زیادی حساسی ! هر مردی ممکنه گاهی نگاهی هم بکنه اصلا ادمیزاد ممکنه خطا کنه ولی شما داری بدترش میکنی باید روشت رو عوض کنی .فکر کنم همسرت روی نقش پدریش حساستره تا همسر بودنش باید از این نقشش استفاده کنی تا جلوی انحرافش ( طبقه گفته خودت) رو بکیری مخصوصا که خودش دوتا دختر داره.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
تاپیک های قبلی بخون بعد نظر بده شوهرم هیز چشاش

دلیل رفتار شما این نیست، این یه مشکل فردی و سبک زندگی غلطه. مردی که میگی چشماش هیزه، با کادوی طلا و... چشماش شفا پیدا میکنه؟ 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
وای دیوونه ای دختر خوب ؟ یکی دیگه به شوهرت نگاه کرده ، شما زندگی خودت و شوهرت رو جهنم کردی ؟ برخورد ...

اره خانمه خیره شده بود ولی شوهرم میتونست بهش محل سگ نده ولی دیدم نگاهش میکنه 

منم اگر قبلش حالم بد نکرده بود این کار میکردم ولی من چند روز لب ب غذا نزدم پاهام بی حس شده مریض شدم ...

بسه تو رو خدا چقدر ضعیفی

مشکلت بهش بگو و حلش کن 

غذا نخوردم مریض شدم ... دیگه چیه 

دنبال جلب ترحمی مگه این رفتارها رو میکنی

جدی بشین مشکلت با حرف زدن حل کن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏