2777
2789

چون اکثر خانواده ها دیگع شده تک یا دو فرزند الان مثلا من بچه دارم بشم یه خاله داره یه عمه یه عمو 

ولی خودم پنج تا عمه داشتم دوتا عمو سه تا دایی

بچه ها دیگه طعم اون مهمونی های شلوغ خونه مادربزرگ رو نمیچشن اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه های الان اگه اینهمه عمو عمه هم داشتن دیگه حوصلشون نمیکشید توی این جمعا باشن

الان اکثرا با دوستاشونند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه های من ۵تا عمه دارن و ۵تا عمو ولی خاله ندارن و ۳تا دایی دارن اما اصلا جمعهای فامیلی رو دوست ندارن و هیچ جا نمیان 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

ببین من کلی فامیل دارم شیش هفت تا خاله 

۵ تا عمه ، سه تا عمو ، هر کدوم سه چهارتا بچه دارن ولی آخرین باری که دیدمشون یادم نیست فک کنم ۵ سال پیش بوده 

فامیل کیلو چنده؟ فامیل نون داخل یخچالته به اضافه پول داخل جیبت 

الان شرایط اقتصادی جوریه که نمیشه همون یدونه رو هم آورد 

پس انداز که پیشکش همه دارن تلاش میکنن فقط شکمشونو سیر کنن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من بچم نه دایی داره نه عمو 😁

فقط دوتا خاله و سه تا عمه داره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اینم حرفیه ولی من خاطره های خوبی دارم ازشوو

منم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خب یه جورایی زیاد بودن خوبه و یه جورایی هم اهمیت چندانی نداره 

مثلا ما پریروز جمع بودیم خونه مادربزرگم و ۲۴ نفر میشیم 

ولی همه بچه هامون تک فرزندن 

حالا مگه فامیل چه گلی سرمون زده تا حالا که بچه های دهه ۹۰ بخوان سر هم بزنن؟

یه زمانی مردم کنار هم لذت میبردن و مهمونی به راه بود الان همه از هم فرارین کسی با کسی نمی سازه و مهمونی هم که خیلی خیلی کم شد 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔