2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهرم بلاخره بعد 15سال دادم

3193 بازدید | 129 پست

زنیکه  17سال رو اعصابم بود 15سال عروسی کردم 2سال هم عقد بودم اینقدر زجرم داد که روانیم کرد تا دو روز قبل که براش کادو روز مادر بردم بهم پس داد گفت ببر من استفاده نمیکنم اونم تو جمع پیش جاری داماداش خردم کرد منم برداشتم آوردم خونه بعدش به دخترش زنگ زدم گفتم حلال نمیکنم بهش بگو بعد فرداش زنگ زده هر چی از دهنش در اومد بهم گفت من ایندفعه ریـ ـدم بهش گفتم حالا برو دیگ پیدات نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیا گفتی بهش؟ تعریف کن

برگشت گفت بچه تو بردار برو دیگه نبینمت گفتم مهرم بده تا برم 

گفت تو لیاقت نداری عروس ما باشی گفتم برعکس تو لیاقت نداری من عروست باشم تو عروسی مثل عروس دومیت میخوای که هر روز برینه بهت بازم برات عزیز باشه نه من که 17سال زجرم دادی مدام چیزی نگفتم بعدم گوشی رو قطع کرد

بعضیا لیاقت محبت ندارن منم ۱۵ ساله ازدواج کردم دل خوشی از خانواده شوهرم ندارم، دیروز نه زنگ زدم برا تبریک نه رفتم 

شوهرم گفت حداقل زنگ بزن گفتم منو یه نفر زاییده به اونم تبریک گفتم 

برگشت گفت بچه تو بردار برو دیگه نبینمت گفتم مهرم بده تا برم گفت تو لیاقت نداری عروس ما باشی گفتم برع ...

خوب کردی فقط کمش بود بازم کاش گفته بودی 

ولی اسم عروس دومی رو نمیوردی بهتربود

کادو چرا میدی بهش؟ لیاقت نداره همچین ادمی.

اولین بارش نبود اما به خاطر همسرم همیشه احترامشو نگه داشتم ولی فکر میکرد من وظیفمه همیشه احترام بزارم اونم وظیفشه همیشه تو جمع خردم کنه ولی دیگه واقعا پشت گوشی رو مخم رفت محکم اینبار جوابشو دادم جالب اینجاست احساس میکنم بعدش خیلی آروم شدم چون کلا اعتماد بنفسم گرفته بود نمیتونستم جواب بدم اینبار خودمم موندم چطور شد اینجوری بهش گفتم