2777
2789

چند روز پیش با مامان رفته بودیم بازار بزرگ. تو مسیر یه آقای کارگر رو دیدیم که بار جابجا می کنن(اصطلاحا تو بازار بهشون میگن حمال= حمل کننده) نمیدونم بنده خدا چکار کرده بودم که دو نفر که به قیافشون میخورد کارفرما باشند چپ و راست میزدن تو گوش و سر این بنده خدا ایشونم هیچی نمیگفت

خواستم اعتراض کنم مامان اجازه ندادن

بعدش مامان گفتن حالا این طفلک شبم که میره خونه باید از زنش حرف بشنوه

قدر مردای زحمتکش رو بدونید واقعا گناه دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعیت این که تو خیابون یا محل کار یا بالادستی یا مشتری یا مسافر هر کسی به ما حرفی میزنه نمیتونیم این بریم خونه عنوان کنیم بگیم آره یکی زد تو سرمون حالا حق داشت یا نداشت 

این باید تو خودمون بریزیم

این یکم سخته 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

واقعیت این که تو خیابون یا محل کار یا بالادستی یا مشتری یا مسافر هر کسی به ما حرفی میزنه نمیتونیم ای ...

همه مردام اینجوری نیستن کوچکترین چیزیرو عقده میکنن رو سر زنشون

اما خیلیام مردن محکمن پیش خودشون نگه میدارن به رو نمیارن 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻

همه مردام اینجوری نیستن کوچکترین چیزیرو عقده میکنن رو سر زنشوناما خیلیام مردن محکمن پیش خودشون نگه م ...

بله همه مثل هم نیستن.

و برعکس بعضیا بیرون خوشن داخل خونه با زن و بچه ظالمن اینو ما زیاد دیدیم 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بله همه مثل هم نیستن.و برعکس بعضیا بیرون خوشن داخل خونه با زن و بچه ظالمن اینو ما زیاد دیدیم

دقیقا

خیلی کمن مردایی که متعهد و وفادار باشن

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻