2777
2789

و بعدا خواهراش بیان ادعای ارث کنن ازم پس میگیرن؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت میتونه پس بگیره. با وکیل مشورت کن

شوهرم پس نمیگیره از خواهراش میترسم 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

شوهرت میتونه ازت پس بگیرهچون هبه میشه

خب در ازای مهریه میده بهم

با وکیل صحبت کن عزیزم انقد این قانون بالا پایین داره یهو میبینی میتونن پس بگیرن

یه سایتی نیست رایگان جواب بدن وکیلا

دوتا راه داری اول اینکه اون زمینو بفروشی چیز دیگه جاش بخری دوم اینکه تو قرار داد تاکید کنی هبه نیست و فروش هست و تو در ازای زمین پول که همون ارزش مهریه میشه پرداخت کردی تا بعدا نتونن ازت بگیرن

باید تقسیم ارث بشه بعدا

خب به اسم شوهرمه

اینستا پره

ندارم اینستا

اگر برات بنویسه که بهت فروخته و پولشو دادی و شاهد هم امضا کنه خودشم دیگه نمیتونه پس بگیره چه برسه به خواهرش ولی اگر هنوز انحصارورثه قانونی نشده باشه و بده به شما اونا میتونن شکایت کنن ازش در هر صورت بنویسه بهت فروخته که قانونی باشه اگرم کسی شکایت کنه شوهرت باید اون مبلغ ثبت شده رو بهت بده

دوتا راه داری اول اینکه اون زمینو بفروشی چیز دیگه جاش بخری دوم اینکه تو قرار داد تاکید کنی هبه نیست ...

زمین ارثی هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دوتا راه داری اول اینکه اون زمینو بفروشی چیز دیگه جاش بخری دوم اینکه تو قرار داد تاکید کنی هبه نیست ...

اگه قید بشه بجای مهریه نمیتونن ازم بگیره؟