شوهرم شغل نداره ورشکسته است مسناجریم پول اجاره هم دو سه تا در میون میده مثلا اذر رو نداشت بده میگه از پیش خونهذکمکنه حالا تا دو ماه دیگه باید پاشیم بریم یه جا جدید بگیریم من درامد دارم پول پیشم حداقل دویست تومن رو میخواد به نظرتون من پول پیش خونه رو بدمذمیترسم اجاره رو هم نتونه بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
موقع اسودگی و پولداری !!!!????!تو میدونی شوهر من پولداره???!عزیزم تو این ده سال من زندگی رو بردم جلو چی میگی از هیچی خبر نداری مثل این پیرزن های همه چی دون نظر میدین شما از اون دسته از زنها هستین که همیشه حق با مرداست
کمکش کن تا دوباره جوون بگیره بتونه شروع کنه و ....زن و شوهر یعنی تو سختیا پشت هم باشن
کمکش کردم رفت زمین گرفت سهم منو به نامم نکرد بعدش اپارتمان گرفت وام گرفت نتونست پرداخت کنه بانک گرفته توقیفکرده از طرفی تمام حسابها و اموالشم طلبکارها توقیفکردن اگه سهم منو به اسمم میزد حداقل مال من نمیرفت کلا ادمیهذکه زن رو فکر نمیکنم بده میترسم که دستم رو خالی کنم اخرش خودمم هیچی نداشته باشم