2777
2789

✍️مشكل اين نيست كه تعدادِ آدمهاى احمق و بيشعور زياد است!

مشكل، توزيعِ نامناسب آنهاست

در پيرامون ما...!

#مارک_تواین

"از قضاوت ها خستم"

مشکل تر از اون دیدگاه ماست و باورهامون که اون ها رو در اطراف خودمون جذب می کنیم و نگه میداریم،🙂 پس اگه از خودمون شروع کنیم بجای دراز کردن انگشت اتهام به سمت بقیه زندگیمون درست میشه،😌

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

تاپیک رو قفل کرد دوستمون مشکلی پیش نیاد

گفتین علی آلمانه؟جالب اینجاست همین کاربر جنگیر ۲سال پیش میگفت اشناشون، فامیلشون آلمانه.

هر دو اسمشون علی هست

هردو ۲۰سالشونه

هر دو عکسهای پروفایلون شبیه هم بود

حتی یکی ازعکسهای کاربر علی رو من پارسال در پروفایل جنگیر دیدم به روش که اوردم سریع عوض کرد

به کاربر علی گفتم

فردا صبحش با کاربری جدید منو جنگیر تک کرد فحش داد

هر دو بیماری دارن جالبه و تیمارستان بستری بودن

علی المانه

من مطمینم علی و جنگیر یه نفره

چون علی تو یه تاپیکی که ترکید گفت من اسکیزوفرنی دارم و پارسال ۲ماه بیمارستان بستری بودم

علی همون کاربر پیشی نرم هست

و سرچ کن پسری در تیمارستان کلی کاربری میاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.