2777
2789
عنوان

دوست پ روز زن برام طلا خریده ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 33 پست
من مجردم سه دوست صمیمی دارم ک متاهلن .خیلی رفت و امد دارم باهاشون .چند بار یکیشون هی تو‌جمعمون از خا ...

کآری با اون ندارم ولی دوست پسر من اگه بدونه آیفون میخوام می‌خره برام دروغی ندارم بگم طلام که خریده چیز خاصی نیست سبکه

باور نکنید این ارزوهارو

هست  .پسره دیروز یه دسته گل بزرگ با ۴۰ شاخه رز و یه باکس پر از دلار برای دختره خریده بود 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کآری با اون ندارم ولی دوست پسر من اگه بدونه آیفون میخوام می‌خره برام دروغی ندارم بگم طلام که خریده چ ...

عزیزم منظورم اینه کدجوری نگو ک دیگران تو دلشون بهت بخندن ‌

.

خریده مبارکت باشه.ولی خوشیاتو جار نزن قشنگم

اکه یاد گرفتنی بود که خوب بود .مثلا میری برعکس عمل میکنی پسره ازت دور میشه

البتهه شوخی میکنم. من واقعا غرورم قبول نمیکنه. تو خانواده اگر برام هدیه بخرن باید چند برابرشو جبران کنم.

دیروز مدیرمون برای روز زن کادو رو میزمون گذاشته بود .ببین تا برای تشکر نرفتم اروم نشدم. 

البتهه شوخی میکنم. من واقعا غرورم قبول نمیکنه. تو خانواده اگر برام هدیه بخرن باید چند برابرشو جبران ...

اون که آره باید تشکر میکردی .ولی بعضی پسرا توی رابطه خیلی جنتلمنن و بلدن چه جوری با یه دختر رفتار کنن و خوب خرج میکنن.بعضی دخترا هم انگار تو خونشونه بلدن چه کار کنن 

اون که آره باید تشکر میکردی .ولی بعضی پسرا توی رابطه خیلی جنتلمنن و بلدن چه جوری با یه دختر رفتار کن ...

خب دیگه من همیشه خراب میکنم.چرا خریدی . نه نخر .نباید هزینه کنی.

ببین با دوست پسرم میرفتم بیرون مامانم مجبور میکرد یکی درمیون کافه ر و من حساب کنم. اونم هوا ورش داشت

خب دیگه من همیشه خراب میکنم.چرا خریدی . نه نخر .نباید هزینه کنی.ببین با دوست پسرم میرفتم بیرون مامان ...

وقتی دوست داره هزینه کنه نباید مانعش بشی .کافه هم مثلا ۴ بار آقا حساب کرد یه بار  دختر حساب کنه .مامانت کار رو خراب کرده😂😂