2777
2789

هرچند روز یه پیام کوچیک میده میره تا هفته بعد ‌.حالا اگه اون وسطا بخواد باهام چت کنه که احتمالش کمه.کسی که اومد و پیشنهاد داد بهم و منو درگیرخودش کرد.اصلا وقت نمیذاره برام بارها باهاش حرف زدم میگه کارم شلوغه ولی مث سگ دروغ میگه چون شبا تا یک و دو واتس اپ آنلاینه .میتونس تو این تایم بمن پیام بده.ولی چون الویتش نیستم میفهمم که ارزش ندارم و حتما کسای دگ وقتشو میگیرن.اینم بگم از صب تا اخرشب افلاینه تو تموم برنامه هاش

میخوام کات کنم ارزش نداره برا این آدم منتظر بمونم خسته شدم

الان چند وقته دگ پیام نمیدم بهش ولی دیروز صب روز زن تبریک گفت بهم منم خوشحال شدم ولی دگ نموند تو چت که جوابمو بگیره رفت تا اخر شب

میخوام دگ جواب ندم .اگه زنگ و پیام داد چی بهش بگم؟ اینم بگم میخوام کم کم ازش دل بکنم چون واسم سخته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زودتر باید اینکارو میکردی ،من تموم‌نکردم و ازدواج کردم و بچه هم دارمو ده ساله دارم میسوزم ،کلا خودمو از یاد بردم چون بخام بخورم فکز کنم عذاب میکشم ک همه جوره کم میزارع برم براهمین اصلا بخودم فکز نمیکنم هروز ب نوعی خودمو مشغول میکنم ،البته بگم انقد با روانم بازی کرده ک الان هروز سه مدل قرص برا افسردگی میخورم ک سرپاموندم

خیلی زودتر باید اینکارو میکردی ،من تموم‌نکردم و ازدواج کردم و بچه هم دارمو ده ساله دارم میسوزم ،کلا ...

این بیشرف هم روانمو داغون کرد اون اولی هم بدتر ازین .کلا  با روح روانم بازی کردن این مردهایی که بهشون اعتماد کردم .دیگه پشت دستمو داغ میکنم هیچ مردی و به زندگیم راه ندم

دقیقا

وای منم چن سال پیش با یکی بورم دقیقا همین

تازه اگه گله میکردم میگف خب توام نیسی تو پیام بده و فلان

منم یه روز برا همیشه ولش کردم بدون هیچ توضیحی

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
وای منم چن سال پیش با یکی بورم دقیقا همینتازه اگه گله میکردم میگف خب توام نیسی تو پیام بده و فلانمنم ...

چه جالب😐 اینم همینو میگه .میگه توام نیستی.خب لاشی تو اصلا انلاین نمیشی برا کی چت کنم

چه جالب😐 اینم همینو میگه .میگه توام نیستی.خب لاشی تو اصلا انلاین نمیشی برا کی چت کنم

اینجور ادما خیلی پرروان و همیشه دست پیشو میگیرن درستم نمیشن

بنظرم فکر روح و روانت باش ولش کن

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اینجور ادما خیلی پرروان و همیشه دست پیشو میگیرن درستم نمیشنبنظرم فکر روح و روانت باش ولش کن

اونم همینو میخواد با رفتاراش نشون داره میده انگار که ولش کنم .اما خیلی سخته برام.میخوام کم کم برم .امیدوارم واقعا بتونم