2777
2789
عنوان

بچه ها ب اکس شوهرم میخام پیام بدم بگین چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره میخوام از راه قانونی تهدید کنم بگم شغلتو از دست میدی اگ بگم حراست

راستش اگر ایشون واسه همسرت مزاحتمایجاد میکنه،میتونی تهدیدش کنی وگرنه میگه شوهر شما مزاحم منه.

بجای پیامم زنگ بزن بگو اگ دست از سرم ورنداری، منم زندیتو تهدید میکنم و شغل تو

البته بنظرم فایده ای نداره

عزیزم این کار فایده نداره .بعدش مخفی تر این کار رو انجام میدن حالا با یه شماره دیگه یا راه دیگه .دنبال راه حل اصولی باش یه چند جلسه مشاوره برو .

مشکل این خانم نیست همسرته که معنی تعهد رو نمیدونه .

با این کارت تازه شروع مخفی کاری هست نه تموم شدنش

بنویس سلام هرزه خانوم زنیکه بی شرف تو معلمی؟! میری بچه های مردم رو درس میدی؟ درس خیانت و هرزگی میدی؟! خاک بر سر اون بچه ها و خانواده هاشون که اونا رو میزاره زیر دست تو! اگر پاتو از زندگیم کشیدی بیرون ک هیچ نکشیدی با حراست اداره میام حساباو میرسم شکایتت میکنم دادگاهیت میکنم تا حساب کار دستت بیاد 

جان جانانم💗💕

به نظرم فحاشی و تند حرف زدن بی فایده این پیامو هم بدی به شوهرت میگه و نمیتونی ازش مدرک جمع کنی برای شکایت

اگه مدارک داری که هیچ اما اگه نداری اول سند و مدرک جمع کن و بعد تهدیدش کن