2777
2789
تزریق ژل صورت هی باید تمدید بشه آخه،درسته؟

اره ولی مثلا مث جوانه بدمزه کوفتی نیس ک هر روز بخوری زجر بکشی بستگی به بدنت داره مثلا سه ماه یا شش ماه شایدم یه سال 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امتحان کردین خودتون؟

من اونم خوردم 🤕 هم بدنو چاق میکنه هم مقطعیه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

راستی تو نی نی دوقلو داری😍 حتما بی‌خوابی و خستگی باعثشه توی سه سال اول بچه داری آدم پیر میشه یا. تحمل کن تا دوسال دیگه یا ژل بزن

راستی تو نی نی دوقلو داری😍 حتما بی‌خوابی و خستگی باعثشه توی سه سال اول بچه داری آدم پیر میشه یا. تح ...

آره عزیزم،مردم دیگه از بیخوابی های شبانه

تاپیک هام و دنبال میکنی؟ مرسی 😊

آره عزیزم،مردم دیگه از بیخوابی های شبانهتاپیک هام و دنبال میکنی؟ مرسی 😊

فدا 

مادریم دیگه بی حقوق و بی مزابا با اضافه کاری و بی مرخصی 

ولی یادت باشه تو فقط مامان نی نی ها و همسر اقایی نیسی مال خودتم هسی برا خودت ارزش قائل شو و ب خودت برس نی نی لزگ میشه همسر ام گشنه نمیمونه هیچ وقت ولی ما پیر میشیم پس اول خودمون😍

تزریق ژل صورت هی باید تمدید بشه آخه،درسته؟

عزیزم ژل ارزش نداره

اگ تونستی حداقل‌چربی تزریق کن

بخوای صورتتو‌با ژل برند خوب پرکنی کم کم باید سالی یه بار هفتاد میلیون هزینه کنی

ژل برند ضعیف بزنی امکان داره دچار نکروز بشی یا صورتت پر از چروک شه و....