2777
2789
عنوان

خاک بر سرم شوهرم بهم شک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مردا همیشه باید عذاب بکشن تا ادم بشن

وای نه

خیلی بده شوهرت بهت شک کنه روزگار آدمو سیاه میکنن من شوهرم خیلی حساسه روم تو ماشین میشینم اگه سرم بچرخه بی هوا یه مرد رو نگاه کنم قیامت به پا میکنه😔😢😢

دیده چت میکنم گفته با کی هستی گفتم یه سایت در مورد باروری و این چیزا

نه شوهر من وقتی میاد اصلا دوست نداره کسی دستش گوشی باشه واسه همین اصلا سایت نمیام

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه شوهر من وقتی میاد اصلا دوست نداره کسی دستش گوشی باشه واسه همین اصلا سایت نمیام

وای همین

من هم تو اتاق بچه ها قایم شده بودم اومد مچمو گرفت.بهم بگو زن حسابی ساعت ۱۲/۵ شب چی میخواستی تو نی نی سایت؟؟😐

گلم ما باهم زندگی نمیکنیم تو دو شهر مختلفیم ولی گاهی پیش اومده دیده منم واقعا مشکلیندارم😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
گلم ما باهم زندگی نمیکنیم تو دو شهر مختلفیم ولی گاهی پیش اومده دیده منم واقعا مشکلیندارم😅

عزیزم ببخشید فضولی میکنم کار همسرتون شهر دیگه هستش؟ چرا نمیری پیشش باهم باشین؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم ببخشید فضولی میکنم کار همسرتون شهر دیگه هستش؟ چرا نمیری پیشش باهم باشین؟

کار من یه شهر دیگه است

مجبور شدیم دو تا خونه تو دو شهر اجاره کنیم

البته الان پیش همیم😊

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
کار من یه شهر دیگه استمجبور شدیم دو تا خونه تو دو شهر اجاره کنیمالبته الان پیش همیم😊

اینم یجور از مشکلات زندگی هستش ایشاا... هرچه زودتر انتقالی بگیرین عزیزم. خوشبخت باشین

سلامتی و خوشبختی دخترم