2777
2789

ولی گفت چیزی نیست اینجا

بخداااا ۳ ۴ بار دیدم صدای کفشا میاد انگار یکی راه میرفت یا کفشارو میزد زمین

من مزار شهدا بودم ولی یه قسمت قبرستون عادی بود تو تاریکی ازش گذشتم

یعنی چی🤔🤔

نصف شب برای چی رفتی خوب؟مگه روزو ازت گرفتن؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب رفتی بهشت زهرا همین میشه دیگه 😑

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

نصف شب برای چی رفتی خوب؟مگه روزو ازت گرفتن؟

نصف شب نبود

من از ظهر رفتم تا بعد اذان شب طول کشید دعا هایی که خوندم

اون لحظه حس خیلی خوب و سبکی داشتم حتی توی تاریکی😢انگار دلم نبود برگردم اصلاااا

اهمیت ندید شاید همینجوری میشنوید و چیز خاصی نیست یه ایت الکرسی و چهار قل بخونید دلتون آروم بشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
یعنی چی؟مشکلی پیش اومده؟

عزیزم شب بری قبرستون یا عصر موقع تاریکی  سنگینی داره میگن نباید بری 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من