2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 141847 بازدید | 1070 پست
اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

ببین الکی دلت نسوزه زندگیت خراب نکن بعد یعنی چی به شوهرت میگی براش خونه بگیر بعد میخوای شوهرت هر سری یه چی بهانه کنه بره تنهایی بهش سر بزنه از همون کثیف کاری بهداشتش بگو از چشم شوهرت بنداز اینقدر غذای معمولی درست کن گشنه بمونه اخه کی میره خونه پسر خاله میمونه ساده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی رفتارش جلوی شوهرت چطوریه؟ چطوری لباس میپوشه؟ رفتاری میبینی که انگار میخواد توجه جلب کنه؟؟

روسری سر نمیکنه کلا بیرونم میره روسریش دورگردنشه صمیمی نیستن یه سلام علیک میره تو اتاقش 

منم احساس کردم بقیه پسرخالهاش بچه دارن سمت اونا نمیره چسبیده بمن

اره مطمئن باش مگه زنش که بچه نمیخواد شوهرشم که بچه دوست داره منم که مطلقه هستم مخ شوهرش رو میزنم. اینو بیرون کن برو برا بچه هم اقدام کن

داداشا میزارن روهم میدن روستا هستن گدا ک نیستن این بامادرش نمیسازه میگه مادرم بدبختم کرده هرچند بهون ...

اخه تو روستا درامد اونقدر زیاد نیست برای همین برام سوال شد

اگه دستشون میرسه پس چرا خونه نمیگیرن براش یه جای کار میلنگه

ببین الکی دلت نسوزه زندگیت خراب نکن بعد یعنی چی به شوهرت میگی براش خونه بگیر بعد میخوای شوهرت هر سری ...

از کثیف کاریش گفتم اهمیت نداد گفتم دروهمسایه حرف دراوردن مهم نبود دیروز گفتم تیپ زده رفته بیرون بخوری شد الان فهمیدم این نقطه ضعفشه هرچند حقیقتو گفتم یه پیام آمد واسش باعجله رفت بیرون

چرا ۵ تا داداش پدرومادرم داره منتها این میخاد تهران باشه میگه مشهد نمیرم

واقعا سرکاریم.  زبون نداری دارم حرص میخورم اصلا شاید مادرشوهرت الکی دعوا کرده این بهانه داشته باشه بیاد خونه شما پیش شوهرت

اخه تو روستا درامد اونقدر زیاد نیست برای همین برام سوال شداگه دستشون میرسه پس چرا خونه نمیگیرن براش ...

پول پیش نمیدن واسه خودمم عجیبه دیشب بهش گفتم میگه همین ماهی ۱۰ م بزور میدن 

از کثیف کاریش گفتم اهمیت نداد گفتم دروهمسایه حرف دراوردن مهم نبود دیروز گفتم تیپ زده رفته بیرون بخور ...

چرا باید از بیرون رفتنش عصبی بشه این نقطه ضعفش نیست عجیبه یکم بیشتر فکر کن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اخه تو روستا درامد اونقدر زیاد نیست برای همین برام سوال شداگه دستشون میرسه پس چرا خونه نمیگیرن براش ...

ن عزیزم فکر میکنی توی روستا درامد نیس من توی روستا خونع و تجملات و درامد هایی دیدم ک خیلی ها توی شهر ندارن