2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 100977 بازدید | 815 پست
تنها راه اینه خیلی رک بگی همسرت داره بعد مدتها میاد ، می خواییم خانوادگی تنها باشیم.دلیلی نداره وقتی ...

اون خانم همسر ندارم شاید حساس بشه بخواد حسادتش رو نشون بده

این الکی حرف هست کار رو بدترش می‌کنه 

مستقیم بگه دیگه نمیتونم از شما پذیرایی کنم مگه بهش بدهکار هست

که توضیح بده

تعارف داری؟ادم خواهر خودشم دوماه نمیتونه تحمل کنه چه برسه دخترخالهدشوهر.یه روز که خونه نیست کل وسایلشو جمع کن تو یه ساک بذار جلو در،درم زد جواب نده یا نهایت یه پیامک که فلانی بسلامت.خودش برگرده ببینه وسایلاش بیرونه میفهمه که باید بره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرپناه داشت ک اینجا نمیومد کل پولش یه تومنه کسیم راهش نمیده امشب میگفت خودکشی میکنم چرا خانوادم بفکر ...

ببین دختر عقلت کجاس

اولا اینا فیلمشه.. دوما بهش بگی برو فردا تو خونه تو پیش تو بلایی سر خودش بیاره ..چی میگن شوهرتم که نیست هزارتا صاحب پیدا میکنه که خونه فلانی و پیش فلانی بوده چی بهش گفتی چیکارش کردی خودشو کشت

همین حرفشو زنگ بزن پدر و مادرش بگو بیایت دختر و خواهرتون رو ببرید ازین حرفا میزنه من نمیتونم نگه دارم بلایی سر خودش بیاره 

بچاام راحت نیستن به مادرشوهرت چرا نمیگی بیاد ردش کنه ببرش خونه خانواده اش اخه؟؟؟

شوهرت گفت میام ردش میکنم خودم باهاش حتما برو تو مسیر تنها نباشن

ببین دختر خوب هر کس موضوع شما رو بفهمه همه بلا استثنا حق و به شما میدن پس نگران نباش با قاطعیت ازش بخواه از خونت بره بنظر من تا شوهرت برسه بفرست بره بنظرم اگه شوهرت باید ببینتش دلش میسوزه و ممکنه شل کنه من بجای شما بودم پیش خودش زنگ میزدم به خانوادش می گفتم مهمانداری بسه یا بیاید ببریدش یا بگید از خونم بره هر جا دلش خواست بره فقط توهین و صدای بالا به هیچ وجه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
شایدم باشم 😜😜😜از نظر من دروغه حالا ممکنه شما برعکس من هر چیزیو فورا باور کنی که کاملا قابل احترام ...

فک نکنم دروغ باشه هستن واقعا اینجور کسایی

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

شایدم باشم 😜😜😜از نظر من دروغه حالا ممکنه شما برعکس من هر چیزیو فورا باور کنی که کاملا قابل احترام ...

من فورا باور نمی کنم 

ولی خدارو شکر یه عقلی دارم که راست و دروغو از هم مجزا کنم

دقیقا همین حرفارو برسون به گوش خونوادش که بدون دعوا قال کنده بشهیا شوهرت به دختره بگه یا یه نفر بگه ...

گفتم بهش بگه همسایه ها حرف درآوردن به صابخونه گفتن دیروز به همسایه گفتم شوهرم آمد باهاش حرف بزن میگه نه پسرم بفهمه دعوا میکنه چرا دخالت کردی بزار بفهمن پشت سرشون حرف وحدیثه

وای چقدر دارم حرص میخورم،،،خواهرم شما قبل از اینکه شوهرت بیاد می‌بایستی کار رو تموم میکردی حالا تقصی ...

من میگم شوهرم بهش بگه میخام شوهرم خراب شه میدونم ک خونه نمیگیره از ابروش میترسه 

گفتم بهش بگه همسایه ها حرف درآوردن به صابخونه گفتن دیروز به همسایه گفتم شوهرم آمد باهاش حرف بزن میگه ...

بی خودی حرف و حدیث های که از در و همسایه شنیدی این ور اونور نگووو

شوهرت میگه پس حرفش که هست پس بزار ببرمش 

خیلی عصبانیم کردی بهش بگو امروز از اینجا برو

به شوهرت هم بگو خودش تصمیم گرفت که بره