2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 60351 بازدید | 653 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

عزیزم شما طبیب خودتی،اینجا از هیچکس کاری بر نمیاد گره ای تو زندگی شماست که باز کردنش با خودته وقتی میگی نمیخوام با دلخوری داره اینجا حرص بخورن که چیکار کنی؟چی دوس داری بشنوی؟بشین قشنگ صحبت کن باهاش بگو ببخشید بهتره ی فکری کنیم ببینیم چیکار میتونیم بکنیم سر و سامون بگیری چون اینجوری میدونم واسه خودتم سخته

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
شوهر بیشرفم جنوبه ولی حدس می‌زنم صیغه کردن وگرنه دلیلی نداره اینقدر سنگ اینو به سینه بزنه خانوادش قی ...

نمیشه عزیزم اون عده داره هنوز تهمت نزن بهش

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دلم میسوزه ولی دیگه خسته شدم امشب بدجور ذهنم درگیر شده

ب خونوادش بگو من دیگه نمیتونم خاهرتونونگه دارم این فک کنم تاآخربخادپیش شما بمونه هااا  زنگ بزن ناراحتم شدم ک شدن واسش خونه اجاره کنن

شوهر بیشرفم جنوبه ولی حدس می‌زنم صیغه کردن وگرنه دلیلی نداره اینقدر سنگ اینو به سینه بزنه خانوادش قی ...

یعنی چی صیغه کردن شوهرت با این دختره چرا بیرونش نمیکنی

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

اینا رو میدونی و پرتش نمیکنی بیرون به یه بهونه بفرستش بیرون دیگه راهش نده

اون خانم هنوز عده داره

یعنی تو این مدت همسر اسی بهش محرم میشه 

البته وقتی اسی گفت همسرش کنارشون نیست پست رو پاک کردم ولی در کل اسی باید فکر همه جا رو بکنه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
به این راحتی نمی شه حرف از خیانت زد.سن خانم بالاست و همسر استارتر تو شهر دیگه کار می کنه و خونه نیست ...

سن خانم رو شمااز کجامیدونید؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد