2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اون موقع زمان کرونا اون همه آدم سالم رفتن اونجوری شدن میترسم

نترس عزیزم گاهی خونه موندن خطرناک تره .کم آبی بدن خیلیییی خطرناکه تو بچه ها دور از جون منجر به کما میشه .تشنج در اثر تب و خیلی مشکلات دیگه.نگفتم‌ که بترسی.خودت تا جایی که میتونی مراقب باش ولی اگه نتونستی بسپار به دکتر و بیمارستان.پاهاشم خوب میشه فقط قوت نداره.حپاست الان به سه تا چیز باشه کم آبی،تب،عفونت

او آر اس میدی بهش؟

مهربون باشیم☺️
همون دختر گفت ویروس کرفته

اگر ویروس باشه فقط مایعات گرم و پروفن. پاهاش هم به خاطر تب ویروس رو زمین نمیزاره، زمان میبره بهتر بشه. تب رو دائم ننداز بزار تب کنه، خود تب مقاومت بدن به ویروسه. هر شش ساعت بسته به وزنش پروفن بده.

نترس عزیزم گاهی خونه موندن خطرناک تره .کم آبی بدن خیلیییی خطرناکه تو بچه ها دور از جون منجر به کما م ...

نه عزیزم دکتر فقط برا دختر من آموکسی سیلین۴۰۰ و کتوتیفن و یه اسپری و یه پودر داده که هرشب باید بریزم دهنش بخوره همین

بخدا نمیدونی فکرام هزارجا می‌ره میترسم شدید بشه بره بیمارستان هزارتا فکره دیکه

چرا از بیمارستان می‌ترسی خیلی خوبه که سرم ‌ تقویتی  اینجور چیزا میزنن بدنش جون میگیره.    تو خونه آبمیوه شیرین طبیعی بده 

من از بیمارستان میترسم میترسم بریم هزار تا فکر دیکه

خب بنده خدا ابن ترست باعث میشه اون بلایی که نباید سر دخترت بیاد.میدونی تب چقذثدر خطرناکه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!