2777
2789
عنوان

انقدر ب بدی دیگران فکرکردم ک کینه ای شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
با اینکه خیلی این حرفتو شنیدم ولی اینگار آدم یادش میره و چه خوبه یکی یادش بندازه

😇خدا دست آدم و نمیگیره ببره با ی لباس سفید هوووو ظاهر بشه جلو آدم،چیزی که قراره بشنوی و از زبون یکی دیگه شش صبح تو ی سایت،مجری تلویزیون ی متن تو اینستا یا تلگرام یا هر جایی بهت میرسونه اون رها نمیکنه آدم و

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
شکرخدا ۷۰درصدش خوب بوده ببین بنظرم بیشترش اعتقادات به ادم کمک میکنه که یه تغییرات بزرگی در سیستم ذهن ...

بله همینم هست 

من قبلیه خودمو دوست دارم .انگار ذره ذره خودم با دست خودم وجودمو شخصیتمو ریختم  از اول یکی دیگه رو ساختم 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله همینم هست من قبلیه خودمو دوست دارم .انگار ذره ذره خودم با دست خودم وجودمو شخصیتمو ریختم از اول ...

درسته قابل درکه ولی میشه فردا صبح خیلی از این کینه کم شده باشه وروح واحساستون ارامش بیشتری رو تجربه کنه

همنشین اثر داره البته

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مثلا آدمایی ک واقعا من بهشون ضربه ای نزدم ولی بخاطر حسادت یا نمیدونم خیلی چیزای دیگ کمر همت بستن ب ا ...

این فاصله گرفتن نیست،ولی ببین اون بدی ها کدوم بخش وجود تو رو آسیب میزنن،ب عنوان ی فرصت بهش نگاه کن،مثلا مثلا ممکن ه تو آدم ضعیفی باشه و آدمای زور گو میان تو مسیرت تا تو از ی جایی ب بعد قوی بودن و یاد بگیری،مثلا ممکن ه سر راه ی نفر آدمایی قرار بگیرن که هی بگه من که انقد خوبم چرا هیچکی دوسم نداره تا اون آدم عزت نفس و دوست داشتن خودش و یاد بگیره جای دو دو تا چهار تا کردن کارای دیگران بشین فکر کن ببین چی و باید یاد بگیری

عزیزم کینه ازجهل میاد و بخشش از عقل سعی کنید روزانه چندتا صلوات بفرستید ان شاالله که رفع میشه

انشالله 

خودمم الانمو دوست ندارم

باعث شده فاصله بگیرم ازدیگران 

منزوی شدم درصورتیک من اگ ی روز دورهمی یا بیرون نمی‌رفتم زمین وزمانو بهم می‌ریختم البته ب آدما نگاه میکنم اکثرا همین شدن

😇خدا دست آدم و نمیگیره ببره با ی لباس سفید هوووو ظاهر بشه جلو آدم،چیزی که قراره بشنوی و از زبون یکی ...

اره عزیزم نیم ساعت دیگه باید آماده بشم برم سرکار دیشب تاحالا خوابم نبرده شاید قسمت بوده ببینم آخه منم از دست خوانواده همسرم ناراحتم هی بهش فکر میکنم

این فاصله گرفتن نیست،ولی ببین اون بدی ها کدوم بخش وجود تو رو آسیب میزنن،ب عنوان ی فرصت بهش نگاه کن،م ...

چقدر خوب گفتی 

منم منظورم همین بود 

همینکه دیگران خوبیمو ندیدن 

انگ چسبوندن

یا راحت بی احترامی کردن

من جای قوی شدن منزوی شدم

درسته قابل درکه ولی میشه فردا صبح خیلی از این کینه کم شده باشه وروح واحساستون ارامش بیشتری رو تجربه ...

دیگ نذاشتم کسی دور و برم بمونه 

خودمم وخودم

اره عزیزم نیم ساعت دیگه باید آماده بشم برم سرکار دیشب تاحالا خوابم نبرده شاید قسمت بوده ببینم آخه من ...

دقیقا همینه،دلخوری ها و ناراحتی ها طبیعی ه ما انسانیم و کلی احساسات که شبانه روز درگیر میشیم باهاش،فقط آدم موفق کسی ه که وقتی ناراحت شد ناراحتی و بکشه و زود خودش و جمع کنه و چیزی که باید از اون اتفاق درس بگیره رو پیدا کنه اون پیدا کردن درس ذهن تو رو از رو حال بد دور تر میکنه و داستان کم کم برات جذاب هم میشه

متن زیر رو از کانال eitaa.com/dastanan برداشتم:

*جایگاه خوشبینی و بدبینی در جامعه*

🙂 هرگاه نیکوکاری بر روزگار و مردم آن غالب آید، اگر کسی به دیگری گمان بد برد، در حالی که از او عمل زشتی آشکار نشده، ستمکار است.

🙃 و اگر بدی بر زمانه و مردم آن غالب شود و کسی به دیگری خوش گمان باشد، خود را فریب داد.

#نهج_البلاغه #نیکوکاری

🔹🔸🌟🌺🌟🔸🔹

#داستانان حکمت۱۱۴#  

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

چقدر خوب گفتی منم منظورم همین بود همینکه دیگران خوبیمو ندیدن انگ چسبوندنیا راحت بی احترامی کردنمن جا ...

اگر یاد نگیری تمام عمر آدمای همینحوری سر راهت قرار میگیرن تا تو بگی اکی فهمیدم آموزگار جهان تا یاد نگیری ولت نمیکنه انقدر اون درس و تکرار میکنه تا تو پاس کنی