2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهم کفتن دعا رو‌باطل کن ب ازدواج برسیاین درسته؟

این یکی از همون چیزایی ه که خیلی روش زوم کردی،ذهن تو از قدرت اون دعا بیشتره اگر فکر میکنی با باطل کردنش ذهنت رها میشه حتما بکن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ممنون♥️طلاق می گیرم یا زندگیمو ادامه میدم خیلی تو دوراهی بدیم

این و ب دست تقدیر نذار منم بهت نمیگم ک تمایل تو ب سمتی بره،برای زندگیت تصمیم بگیر تمام رفتار شوهرت و بذار کف ترازو خوبی ها و بدی هاش و ،اگه کنارش چند ساله دیگه ی آدم مریض و بی اعتماد ب نفس و بی عزتی فکر کردن نداره جدا شو

ی جفت خیلی خوب نزدیکته حالا یا اومده یا نزدیک ه

نیامده رسما،منظورتون همین اقاست که حدودا ۱سال از خودم بزرگ تره؟الان از هم فاصله داریم یعنی ارتباطی نداریم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

نیامده رسما،منظورتون همین اقاست که حدودا ۱سال از خودم بزرگ تره؟الان از هم فاصله داریم یعنی ارتباطی ن ...

نمیدونم عزیزم فقط من انرژی ه ی نفر و نزدیک شما حس کردم از اونجایی ه ک نزدیک ه ممکن ه همین آقایی باشه که هست