2777
2789

دوستان ازمون استخدامی قبول شدم باید چادر بپوسم 

چون توپولیم یکم و چهرم خشکه بی روحه سن بالا دیده میشم 

مجردم هستم 

میگم دیگ اینجوری کسیم نگام نمیکنه ک 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه چه ربطی داره اتفاقا معلما به واسطه شغلشون خیلی خواستگار دارند خودتون رو دست کم نگیرید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
فقط تو همون مصاحبه الکی سر میکنن راستی چند ماه خوندی قبول شدی؟

من خیلی اذیت شدم راستش ۳ماه همش خوندم کد۱۹ شدم عذاب کشیدم پیرم کردن الان تایید شدم ولی هنوز رنگ نزدن معلوم نیست کی بفرستن سرکلاس

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

این چه حرفیه چه ربطی داره اتفاقا معلما به واسطه شغلشون خیلی خواستگار دارند خودتون رو دست کم نگیرید

تیپم اینا افتضاحه از وقتی استخدامی قبول شدم چادر میزارم از گزینش میترسم 

اخه محل کار معلما ک اصلا دخترونس

معلمی چ ربطی ب چادری شدن داره نپوش هب

چرا دیگ ربطی داره 

معلمای پرورشی و مفارف باید تو مدارس چادر بزارن من بیرون مشکلمه 

میترسم بیرون نزارم گیر بدن بهم 

من خیلی اذیت شدم راستش ۳ماه همش خوندم کد۱۹ شدم عذاب کشیدم پیرم کردن الان تایید شدم ولی هنوز رنگ نزدن ...

خدا رو شکر قبول شدی ...

نگران نباش میفرستنت چون گفتن کد ۱۹ تا سال دیگه سرکلاسن

اینکه میگن اونای که رفتن روانپزشک رو‌نمیگیرن درسته؟ 

من واسه افسردگی رفتم

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

تیپم اینا افتضاحه از وقتی استخدامی قبول شدم چادر میزارم از گزینش میترسم اخه محل کار معلما ک اصلا دخت ...

دخترونه باشه اتفاقا خانوم ها بیشتر معرفی کنند و باعث آشنایی ازدواج میشن چادر بذارید ولی شیک بگردید شلوار راسته کفش پاشنه دار رسمی مانتو مشکی لاغرتر نشونتون میده از اکسسوری های جذاب استفاده کنید مثل ساعت صفحه گرد بزرگ عطر بزنید ابروهاتون رو مرتب کنید کلا خودتون رو دست بالا بگیرید تا بقیه هم شما رو همون‌طور ببینند

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
خدا رو شکر قبول شدی ...نگران نباش میفرستنت چون گفتن کد ۱۹ تا سال دیگه سرکلاسناینکه میگن اونای که رفت ...

نه بابا نگو نمیفهمن