2777
2789
حس جنسی ما به احساسمون گره خورده...تا یه نفر رو‌ دوست نداشته باشیم نمیتونیم باهاش ارتباط جنسی خوبی ه ...

این حرفو خیلی قبول دارم، ممکنه عاشق اون فرد بشه و حس جنسیش فوران کنه، منم که خودم اینجوریم

ایشالله سلامت باشه مامانت عزیزم

براش دعا کن عزیزم

خیلی نگرانشم 

بیماریش درمان بشه من بیشتر ازاین کباب نشم

نمیدونم برای سوختن جوونیش کباب بشم

یا مشکلات مالیش 

یا بیماری الانش

من دیگه طاقت ندارم

ببین بابام پولداررررر بود عجیییییبا علاقه نداشتنه زندگی شونو به حدی تباه کرد به زیر صفر رسیدن 

اون عدم علاقه، انرژی منفیش همه جهات زندگی شونو خشکوند

علاقه نداشتن اصلا همه ابعاد زندگی رو میسوزه

هم ثروتشو هم پیشرفتشو ، هم سلامتی زوجین هم روحیه 

نمیدونم چجور بهت بگم متوجه بشی

ولی یه خالم با یه پسر گدااا با خانواده وحشتناک ازدواج کرد

چون عشق بینشون بود تمام ابعاد زندگی شون شکوفا شد ، سلامتی رفاه وحشتناک ، پیشرفت ترقی عشق و حال 

خلاصه تو انتخابت دقت کن طرفو دوست داشته باشی فقط

فقط علاقه و علاقه و علاقه مهمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدی برای شناخت یعنی چی روم نمیشه جدا بشیم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷