2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم دیگه نمیتونم تورو خدا کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 38 پست

بخاطر امتحان قصد خودکشی داری ؟

زندگی مشکلات و بالا و پایین زیاد. داره باید قوی باشی 

عزیزم چرا قبلش نخوندی ؟ 

حالا امروز میتونستی درس ها رو تقسیم کنی مثلا نصفش بعد از ظهر نصف دیگه اش مبخوندی فردا هم نصف دیگش 

الان که توان نمی‌مونه تموم کنی 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

منم دوتا بچه هام مریض شدن شدید ویروس جدید رو گرفتنخودمم گلو درد شدید دارمخونمم جنگله باید پاشم تمیز ...

بخدااااا تووووو بهتره

همشونو انجم میدی

انشالا ک بلاتون ب دوره

گاهی تنها مرگ درمان است...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا هی مینداختم پشت گوشالان اینو ول کن دیگه یه غلطی کردم نخوندمالان چیکار کنم؟

جز خوندن راه دیگه ای به نظرت می‌رسه ؟خب باید هر طور شده و تا هرجا رسیدی بخونی و تورق سریع داشته باش 

یا ده دقیقه تا یه ربع چشماتو ببند در حد خواب سبک آلارم بذار بیدار که بشی ذهنت هوشیار تره 

بخدااااا تووووو بهترههمشونو انجم میدیانشالا ک بلاتون ب دوره

داری میگی🥲😭😂😂😂

من راضیم الان یه کتاب ۲۰۰ صفحه ای بدن تا ساعت ۹ بخونم ولی یکی کارامو انجام بده

به خدا کوفته ام کلا

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
نههه قهوه نخوره سنش کمه از الان عادت کنه من میخوردم اعصاب برام نمونده بود دیگه تاثیر هم نداشت برام

عه

من نخوردم واقعیتش برای بی خوابی  توی این ۲۰ سال سنم کلا یه بار خوردم به قدری حالم بد شد نگو

طبق تجربه دیگران‌گفتم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
جز خوندن راه دیگه ای به نظرت می‌رسه ؟خب باید هر طور شده و تا هرجا رسیدی بخونی و تورق سریع داشته باش ...

بر اساس بارم بندی هم بخون یعنی درس های مهم تر رو اول تموم کن و شبیه روخوانی پیش برو سعی کن کلیدواژه ها تو ذهنت بمونن وسواس نداشته باش کامل مسلط بشی

فقط سوالاتی که بارها تو امتحانات تکرار شده رو وقت بذار کامل حفظ شو 

ول کن بابا اگه قراره یه کاره ای بشی بشین سفت و سخت درست را بخون اگه میخوای ازدواج کنی و به شغل شریف ...

نهههه ازدوااااج کلن تو خانواده ما مرحله اخره

هرکی درس نخوند رو اعدام میکنن

گاهی تنها مرگ درمان است...