2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهان اگه برای ماماناته خوبه مدلش خوبه فک کردم برای خودته اتفاقا خوبه به نظرم مامان منم این مدلی ورمی ...

حالا باز میگردم ببینم چی دارن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
اینم خوشم میاد ۱۵۰ تومنهبرا خودم بگیرمتولیدی کیفه قیمتاش عالیه همینا تو شهرمون ۳ برابره

این رنگیشو نگیریا همه دارن این زرشکی میخرن خز شده رنگ ناز دیگشو بردار نمیدونم ولی اگه برات تکراری بودن مهم نیس بخر باز هرطوز خودت دوس داری نفسی

چه خوب پیجشو به منم بده لطفا

کیف همساده

لوگوی رو عکسه هست از سایتش سفارش میدی تولیدی کیفه

من یبار ۴تا کیف سفارش دادم عالی بودن حالا اینبارم دوتا میخوام ببینم چی میفرسته

این رنگیشو نگیریا همه دارن این زرشکی میخرن خز شده رنگ ناز دیگشو بردار نمیدونم ولی اگه برات تکراری بو ...

والا من دارم  دونه دونه کیف از هر رنگی میخرم که بتونم با کفشو شال ست کنم .رنگ مشکی. کرم.آبی. سدری .سفید دارم. یه کیف جگری میخوام... که نیست این آلبالویی تو عکس که شبیه جگریه میخوام