2777
2789
عنوان

بنظرتون الان چیکار کنم زوددددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 84 پست
میدونید من انتخابم اشتباه بود خودش و خانوادش مثل هم هستن خانوادگی براشون مهم نیس کی کجاس و تا کی بیر ...

چند وقته ازدواج کردی ؟؟ 

باید خیلی بری پیش مشاوره اگ فکر میکنی درست نمیشه جداشو ازش 

واقعا اینجوری جونیتون حیف میکنی 

اما میگی خانوادش هم مثل خودشن بلاخره اگ تهدید کنی به جدایی یا پدر مادرتون دعوا راه بندازن 

شاید یکم مراعات کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی بیشتر بهشون اهمیت بدی فکر میکنن چخبره من خودم با بی محلی جواب گرفتم

کاش بتونم بی محلی کنم و بچسپم به خودم چون ازین هیچی به من نمیرسه جز حرص و ناراحتی ازین میسوزم که با من اینطوره اما خودش عشق کنه با کسه دیگه 

کاش شوخی بود متاسفم برای خودم با این انتخابم

بچه داری که موندی نه ؟وگرنه خیانت که کرده رفیق بازم که هست مستم که میکنه🤧🤧🤧☹☹

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
کاش بتونم بی محلی کنم و بچسپم به خودم چون ازین هیچی به من نمیرسه جز حرص و ناراحتی ازین میسوزم که با ...

ب خاطر همین میگم بگیرش ب چپت تا آدم شه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چند وقته ازدواج کردی ؟؟ باید خیلی بری پیش مشاوره اگ فکر میکنی درست نمیشه جداشو ازش واقعا اینجوری جون ...

یکسال هست

بله گاهی به جدایی فکر میکنم و مطمعنم در آینده ای نزدیک جدا میشم من نخوام اون با کاراش داره باعث میشه

کاش بتونم بی محلی کنم و بچسپم به خودم چون ازین هیچی به من نمیرسه جز حرص و ناراحتی ازین میسوزم که با ...

اگه تلگرام داری  بهت  کسیو معرفی کنم.  که  بعد از مدتی یاد بگیری  چطور  رفتار کنی. 

خداکنه بتونم قیدشو بزنم و برام مهم نباشه کجاس چیکار میکنه میگم نکنه بگیرمش به ی ورم اون خوش خوشونش ب ...

الان ک انقد برات مهمه و بهش زنگ میزنی اون حسابت میمنه؟ 

خیر💔 اگه می‌کرد ک جواب میداد میومد خونه

پس ی مدت با این فرمون برو جلو هرچی بشه ازین بدتر نمیشه ارزش خودت بدون دختر بگیر بخواب

یکسال هستبله گاهی به جدایی فکر میکنم و مطمعنم در آینده ای نزدیک جدا میشم من نخوام اون با کاراش داره ...

یکسال زمان زیادی نیست 

واقعا من ب کسی نمیگم جدا شو 

اما مرد رفیق باز و خیانت کارو نمیشه تحمل کرد 

اگ خدایی نکرده از همین خیانت ها بیماری جنسی بگیره چی !! 

اصلا بدون کا..دوم رابطه نداشته باش خیلی دقت کن 

حتما برو مشاوره و اگ دیدی درست نمیشه جدا شو 

تا بچه نداری خودتو راحت کن