2777
2789
عنوان

بنظرتون الان چیکار کنم زوددددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 84 پست
بخواب حرص نده خودتو وقتی براش مهم نیستی دنبال ولگردی خودشه از خوابت برای ی همچین آدم مادر ق ه به ای ...

فردا چجوری باهاش رفتار کنم 

کاش میتونستم قیدشو بزنم بیخیال زندگی کنم

لعنت بهش

دارم میسوزم ک نکنه با یکی هست امشب 

زنگ به دوستش نزن یوقت برات دردسر میشه شوهرت شاکی میشه

سابقه خیانت داشته همسرت ؟‌

من باشم میزارم میرم خونه پدر مادرمم جواب زنگشو هم نمیدم چند ساعتی ک وقتی اومد نگران بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا چجوری باهاش رفتار کنم کاش میتونستم قیدشو بزنم بیخیال زندگی کنملعنت بهشدارم میسوزم ک نکنه با یکی ...

کلا ناهار براش درست نکن اگه هم درست کردی خودت زودتر بخور و بگیر بخواب ظهر فقط بی محلی جواب میده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اخه مطمعنم این وقت شب جواب نمیده دوستش

نمیدونم بگیر بخواب بگیرش به ی ورت گمشه حتی اگرم خیانت کنه آخرش میفهمه چ گوهی خورده ولی تو اصلا با حرص و دعوا باهاش حرف نزن اگر فهمیدی خیانت کرده از خونه بندازش بیرون راش نده خودش به خودش میاد از ی جایی باید درستش کنی مردا رو نمیشه ول کنی به حال خودشون

زنگ به دوستش نزن یوقت برات دردسر میشه شوهرت شاکی میشهسابقه خیانت داشته همسرت ؟‌من باشم میزارم میرم خ ...

اره لعنتی سابقه داشته و شدددیداااا رفیق بازه 

اخه میدونی چیه خونمون تو حیاط خونه خانواده منه چون قبول نکردم برم پیش خانواده ی اون

کاش شوخی بود متاسفم برای خودم با این انتخابم

ای خدای من ....دختر خوب جلوش در بیا ....به عنوان یه انسان مسئول ....از خانواده خودش جدا شده و الان با شما تشکیل خانواده داده ‌‌‌‌...پدر مادرشم نمیذاشتن شب بیرون بمونه ...شما هم نزار ....کار میده دست خودش و شما ....اصلا از اول چرا گذاشتی بره ....مگه مجردی هم میتونه بره ....چه راحت ....اینهمه مریضی و خیانت ....تو رو خدا مراقب باشید یا جدا شید

اره لعنتی سابقه داشته و شدددیداااا رفیق بازه اخه میدونی چیه خونمون تو حیاط خونه خانواده منه چون قبول ...

خب بهتر برو خونه پدرت نزدیکم هست 

اگ اومد دنبالت نرو خونه جوابشو نده 

فردا زنگ بزن ب پدر مادرش جمعشون کن شاهد بگیر‌ اونارو 

بگو این چ وضعشه و یکم بترسونشون

نمیدونم بگیر بخواب بگیرش به ی ورت گمشه حتی اگرم خیانت کنه آخرش میفهمه چ گوهی خورده ولی تو اصلا با حر ...

خونمون تو حیاط خونه خانواده منه چون نخواستم برم خونه اونا برای همین خیالش راحته حس میکنم

بخدا روانی شدم از بس فکرکردم خیانت میکنه مخصوصا امشب ک یهو غیبش زد پشت تلفن صدای هیچکی نمیومد حتی یه پسر

میشه بگین چجوری باید درستش کنم و چجوری کلا تو زندگی‌رفتاز کنم باهاش یعنی بیخیالش بشم برام مهم نباشه هیچیش اینطوری خوبه؟

خب بهتر برو خونه پدرت نزدیکم هست اگ اومد دنبالت نرو خونه جوابشو نده فردا زنگ بزن ب پدر مادرش جمعشون ...

میدونید من انتخابم اشتباه بود خودش و خانوادش مثل هم هستن خانوادگی براشون مهم نیس کی کجاس و تا کی بیرونه

کلا ناهار براش درست نکن اگه هم درست کردی خودت زودتر بخور و بگیر بخواب ظهر فقط بی محلی جواب میده

واقعا باهاش بی محلی کنم و بی توجه باشم بهش مهم نباشه برام که کجاس کی میاد چرا نمیاد اینطور بهتره؟

واقعا باهاش بی محلی کنم و بی توجه باشم بهش مهم نباشه برام که کجاس کی میاد چرا نمیاد اینطور بهتره؟

هرچی بیشتر بهشون اهمیت بدی فکر میکنن چخبره من خودم با بی محلی جواب گرفتم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار