2777
2789
عنوان

چرا مادرتونو دوست دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
بابا شماها کلا اشتباه متوجه شدید این حدیث رو بهشت زیر پای مادرانه یعنی باید به مادرت خدمت کنی خوشحال ...

چرا باید ب مادر یا هرکسی خدمت کرد؟؟ مگه ما خدمه ایم؟؟ 

اونم اسی ک میگه مادره خوبی نداره اصلا نباید خدمتی بهش کرد و توهیناشو چشم پوشی کرد ک بخاد در آینده بره بهشت

معلومه شما کاملا حدیث رو اشتباه متوجه شدی 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من یکم متفاوتههیچوقت ازم تعریف نکرده و همش ازم ایراد گرفته همیشه اولویت آخر بودم یه جورایی دم ...

مادر من غذا نمیپزه کلا فقط تولید مثل بلد بوده اونم بخاطر لج و لجبازی بچه آورده خودشم پشیمونه. از بچگی واسه داداشام مثل مادر بودم همه ی کارای خونه به عهده ی من بود تا تونسته ازم کار کشیده تا تونسته به  روحم و جسمم ضربه زده بعضی وقتا میگم شاید اگه بمیره همه چی درست بشه

این ک همون شد

دارم میگم هررررر مادری داری، خوبی کردن بهش و خوشحال کردنش، باعث راست و ریس شدن کارهاته.

دنیا دو دوتا چهارتا نیست. کلی قوانین تو خلقت هست...

بعد میگی فلانی چرا فلانه، ولی شرایطش بهتر از منه.

خب اینجور چیزها رو ندیدی دیگه 

چرا باید ب مادر یا هرکسی خدمت کرد؟؟ مگه ما خدمه ایم؟؟ اونم اسی ک میگه مادره خوبی نداره اصلا نباید خد ...

دیگه از نظر خدا مادر مهمه. 

تو قرآن این همه سفارش مادر و کردن.

بحثمم رضایت خداست

شما نکن به مادرت اهمیت نده اصلا 

مادر من غذا نمیپزه کلا فقط تولید مثل بلد بوده اونم بخاطر لج و لجبازی بچه آورده خودشم پشیمونه. از بچگ ...

الهی عزیزم خیلی سخته خب حق داری از مادرت بدت بیاد 

منم با وجود اینکه  تابستون ها نصف کرا با منه میگه تو هیچ کاری انجام نمیدی  بعضی وقتا هم نمیذاره دستک و ب سیاه سفید بزنم 

مامانم دست پختش فوق العاده است شده  به خاطر ما 3 4 مدل غذا هم میپزه 

و اینا از همه هم بیشتر به فکر بچه هاشه و البته من  چون اولویت آخر این و زیاد تایید نمیکنم به هر حال خوبی هاش بسیار  زیاد از بدی هاش بوده

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

چرا باید ب مادر یا هرکسی خدمت کرد؟؟ مگه ما خدمه ایم؟؟ اونم اسی ک میگه مادره خوبی نداره اصلا نباید خد ...

من آدمی نیستم که از پدر مادرم طلبکار باشم تا یادمه عالم و آدم ازم طلبکار بودن ولی بعضی وقتا یه انتظاراتی دارن که آدم در توانش نیست برگردن پیش بقیه تحقیرت کنن واقعا نمیتونم تحمل کنم دیگه

دارم میگم هررررر مادری داری، خوبی کردن بهش و خوشحال کردنش، باعث راست و ریس شدن کارهاته.دنیا دو دوتا ...

اها مادرت مثه مادر اسی کتک بزنه فحشت بده و تورو کلا آدم حساب نکنه تو بهش خدمت میکنی ک تو دنیا خوشبخت باشی و در آینده بری بهشت؟؟ معلومه توهم غرور و عزت نفس و شخصیت ندیدی تاحالا

آدم باید برای خودش ارزش قائل باشه و با 2 تا حدیثی ک معلوم نیس راست یا دروغ خودشو بی ارزش نکنه

دیگه از نظر خدا مادر مهمه. تو قرآن این همه سفارش مادر و کردن.بحثمم رضایت خداستشما نکن به مادرت اهمیت ...

من با مامانم رفیقم و بهم یاد داده اگ خودش هم روزی بهم ظلم کرد زیر بار ظلمش قرار نگیرم یاد نداده تو سری خور باشم ب قیمته حدیثه از ریشه اشتباه

عمر و جونمه از خودش میزنع هرچی پول از بابام میگیره با اینک ازدواج کردم برای من خرجش می‌کنه کافیه اسم ...

خدا حفظش کنه برات.همچین مادری رو پاهاش ببوس .من دلم نمیاد مادرم یه قرون برام خرج کنه ولی دیگه پیش کس و ناکس تحقیرم نکنه .وقتی باهاش دردل میکنم جای راهنمایی کردن جمع نکنه یروز بکوبه تو سرم .

خدا حفظش کنه برات.همچین مادری رو پاهاش ببوس .من دلم نمیاد مادرم یه قرون برام خرج کنه ولی دیگه پیش کس ...

قربونت برم مجردی یا ازدواج کردی اگ مجردی وقتی ازدواج کنی رابطه با مادرت زمین تا آسمون فرق می‌کنه 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
بهشت زیر پای هیشکی نیس خیالت راحت آه فرزند هم ب اندازه آه والدین میگیره شک نکن

منو خیلی بدبختم کردن .همه ی پدرمادرا نمی‌ذارن بچشون اشتباه کنه اینا دستی دستی بدبختم کردن بزور شوهرم دادن .میخواستم طلاق بگیرم نمی‌داشت گفتم الان برنگردم فردا با یه بچه برمی‌گردم بزور طلاق گرفتم طلاهامو ازم گرفت فروخت وسایلمو برداشت کتکم میزد تحقیرم میکرد بچه ی بزرگم ولی برادرام احترامی واسم قائل نیستن افسردگی گرفتم دلم میخواد خودمو بکشم راحت بشم

من زیاد درکی از فداکاری یه مادر نداشتم تا اینکه خودم بچه دار شدم 

بدترین مادر هم فرشته ست 

تا اینکه خودت باردار بشی و یه بچه بزرگ کنی ببینی چقدر سخته چقدررررررر

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻