2777
2789

من از شب قبل مرغم طعم دار میکنم با زعفرون زیاد آبلیمو کره آب شده فلفل سیاه نمک پابریکا و فلفل قرمز پیاز و فلفل دلمه صبح می‌زارم تو فر و باز هم یکم زعفرون میریزم روش ۱ساعت و نیم بعدمممم زرشک اینا تفت میدم با برنج زعفرونی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرم میزارم کامل سرخ میشه 

بعد رب گوجه میزنم و اونم یه کم سرخ میشه 

بعد آب و پیاز حلقه شده و هویج و آلو میریزم توش 

ادویه و زردچوبه میریزم و نمک و میزارم قشنگ بپزه طوریکه غلیظ بشه آب خورشتم 

همه عاشق مرغهام هستن

زردچوبه میمالم به مرغا

تو روغن سرخشون میکنم 

بعد تو یه قابلمه پیاز تفت میدم و رب و فلفل دلمه و هویج و بعد مرغا رو اضافه میکنم و آب 

یک ساعت و نیم هم برای پخت کافیع

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

وای ببخشید من فکر کردم برا ته چین گفتین. چرا اونا که یه کم سرخ میکنم. ولی همون روشم اگه بپزین و یه کم زغفران بزنید و بزارید ابش کامل بره خوشمزه میشه البته ن برای زرشک پلو 

مرغو خام اول از شب قبل تو پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل میزارم

بعد فرداش از مواد جدا میکنم و سرخ سرخ میکنم 

بعد ی پیاز خورد میکنم و نمک و فلفل و زردچوبه و سیر رنده شده تفت میدم و مرغا هارو میچینم تو ماهیتابه رب گوجه سرخ میکنم با روغن خود مرغ ک سدخ کردم و میریزم رو مرغا ،اب هم جوش میکنم میریزم روش و فلفل دلمه هم حلقه ایی میکتم میچینم روشون

سر میزارم زیرشعله کم میکنم  تا بپزه

خیلی خوشمزه میشه و بو هم نمیگیره 😍

عالیه ...سرخ میشه داخل فر ؟،روی گاز هم میشه ؟

ارهههه طلایی طلایی آره عزیزم رو گاز هم میشه ولی من بخوام رو گاز درست کنم اول ی پیاز رنده میکنم تو روغن تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم یکم ک سبک شد مرغاب طعم دار شدمو می‌زارم رو پیاز و تفت میدم یکم ک سرخ شد دو قاشق رب اضافه میکنم که خامی گرفته شه بعد آب جوش میریزم روش فلفل دلمه هویج و ی چوب دارچین و زعفران میریزم و درشو می‌زارم بیرشک کم خیلی خوشبو خوش عطر میشه ولی تو فر کلا بدون آب درست میکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
زعفران نمیزنید

اره اخراش ک داره میپزه زعفران هم دم میکنم میریزم ک بوش بمونه

زعفران هم ی قطعه یخ کوچیک بنداز رو زعفرانا و چن قاشق اب جوش 

هم عطرش میمونه هم ب طرز عجبی رنگ خوشکلی میده

من یه مدل درست میکنم خیلی دوس داریم 

مث مدل های همیشگی سس نداره

اما خوشمزس خیلی 

چند تا پیاز درشت خلالی میکنم یکم تفت میدم و زرچوبه میزنم و ادویه های دیگه

مرغ رو میچینم رو پیاز یه کوچولو ک رنگ مرغ عوض شد در قابلمه رو میزارم مرغ خودش  با اب پیاز میپزه و پیازتون کاراملی میشه و بی نهایت لذیذ

اما پیاز زیاد خلالی کنین ک موقع خوردن برنجتون خشک نباشه