2777
2789
عنوان

وقتی خوابتون نمیبره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
اینستا مو حذف کردم تلگرام حذف 😂😂😂خیلی مریضم

هنو سنگر آخر یوتوب هست😂

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اسی منم دارم کلافه میشم از بیخوابی

از دوازده رفتم تو جام

مگه این خواب لعنتی میاد

ده بار جوراب خیس پوشیدم

ده بار اب خوردم

رفتم اومدم دیگه دیوونه شدم

۷ و رب هم باید دخترم بره مدرسه

کلافم

این داستان هرشبمه

گندش بزنن نمیدونم دیگ چیکا کنم

ساعت ۱۱ خوابیدن برام ارزو شده

بهم بگید براتون حمد بخونم
وای نگو برم دیگه در نمیام

یه امشب میخوای بری دیگه سرت گرم میشه کم کم خوابت میبره 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
فکرکردم فقط من اینطورم کاش واقعی می‌شد

من یه شب داشتم به یه چیزی فکر میکردم خوابم که برد تقریبا یه همچون خوابی دیدم بعد صبح توی خواب نیشم باز بوده انگاری همه هم داشتن میخندیدن بهم😂

وای اسی منم دارم کلافه میشم از بیخوابیاز دوازده رفتم تو جاممگه این خواب لعنتی میادده بار جوراب خیس پ ...

منم از دوازده تو رخت خوابم  ولی وقتی گوشی دستم میگرم دیر خوابم میبره 

منم از دوازده تو رخت خوابم ولی وقتی گوشی دستم میگرم دیر خوابم میبره

من گذاشتم از دوازده ولی الان دیگه رد دادم چشام باز نمیشه ولی تا میرم بخوابم هی بیدار میشم به ثانیه نکشیده

بهم بگید براتون حمد بخونم
من گذاشتم از دوازده ولی الان دیگه رد دادم چشام باز نمیشه ولی تا میرم بخوابم هی بیدار میشم به ثانیه ن ...

آخی خواهر منم مدرسه است میفهمت  ساعت ۶ بزور بیدارش میکنن