2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان و عذاب های یک مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
علایمش چیه

از دوماهگی متوجه‌ش شدم ، اونموقع ها برگشت شیر ب گلو و قورت دادنش بود وقتایی ک خواب بودش. افتضاح بد خواب بود، سینمو که میخورد بینیش کیپ میشد و خر خر میکرد. الانم ک ترش میکنه ،بد خواب میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه خوب شدن رفلاکس موقتیه

دختر منم داشت ،حریص خواب شب بودیم دو تامون

دارو دادم بهش امپرازول و شیر خودمو هم قطع کردم ،یه شیر خشک مخصوص می‌خورد انگلیسی که لاکتیک نداشت

تو 3 سالگی عود کرد ،دکترش گفت تاااا بزرگ بشه حسابی قد بکشه که لوله نای بلند بشه ،احتمالا بهتر بشه 

الان دوازده سالشه دخترم ،تا این سن چندین بار عود داشته

😭فقط ی مادر با شرایط مشابه میتونه ادمو درک کنه.. من از شش ماهگی دیگه هیچ دارویی ندادم. خوب شده بود، ...

آره عزیزم کامل درکت میکنم 

من پیر شدم سر رفلاکس پسرم

آره دندون خودش تشدید میکنه پسر من از ۴ ماهگی دندون درآورد و تا یکسالگی ۱۰ تا درآورد کل یکسالگی رواگر بخواست خوب بشه دندون نذاشتش 

اما من از ۴‌ ماهکی شربت دادمش به گفته دکتر تا یک سالگی خودم کم کم قطع کردم شربت خیلی خوب جواب داد برای پسرم

البته رژیم هم رعایت کردم خیلی چیزا ممنوع بود هم برا خودم هم پسرم که بعد کم کم اول خودم خوردم بعد که علائم نداد به پسرم دادم

به نظرم ببر مجدد دکتر اینطوری خیلی اذیت میشه

از دوماهگی متوجه‌ش شدم ، اونموقع ها برگشت شیر ب گلو و قورت دادنش بود وقتایی ک خواب بودش. افتضاح بد خ ...

منم سه ماهه زایمان کردم یه خواب درست نداره

رفلاکس داره اما پنهان نیس

خسته شدم دیگه

۹۵ روزه ۲ ساعت پشت هم نخوابیدم

پس درست بشو نیست 

نا امید شدم....

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

متاسفانه خوب شدن رفلاکس موقتیهدختر منم داشت ،حریص خواب شب بودیم دو تاموندارو دادم بهش امپرازول و شیر ...

الهی بمیرم😓 میگن ارثیه.. من و پدرشم همینجوری هستیم.. خیلی میترسم از عود کردنش. پسرخالم ۲سالش بود عود کرد بیمارستان ببستری شد بچه. دقیقا موقتیه خوب شدن رفلاکس پنهان

آره عزیزم کامل درکت میکنم من پیر شدم سر رفلاکس پسرمآره دندون خودش تشدید میکنه پسر من از ۴ ماهگی دندو ...

چه دکتری می برید؟ 

کامل شیر خودتون‌میدید؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

منم سه ماهه زایمان کردم یه خواب درست ندارهرفلاکس داره اما پنهان نیسخسته شدم دیگه۹۵ روزه ۲ ساعت پشت ه ...

خسته نباشی عزیزم. روزای سخت و پر زحمتیه میدونم🥲♥️ ولی رفلاکسی ک بالا میارن شیر رو خیلی زود خوب میشن اصلا نگران نباش. امان از رفلاکس پنهان🙁 پوست مادر و بچه کنده میشه

الهی بمیرم😓 میگن ارثیه.. من و پدرشم همینجوری هستیم.. خیلی میترسم از عود کردنش. پسرخالم ۲سالش بود عو ...

ولی من و همسرم رفلاکس نداریم،دخترم یه ماه زود دنیا اومد ،واسه همین دستگاه گوارشش کامل نبود ،بخاطر اونه 

به هر حال زیر نظر دکتر فوق تخصص باش عزیزم ،دیگه باید باهاش کنار بیای بانو جان ،موفق باشی

آره عزیزم کامل درکت میکنم من پیر شدم سر رفلاکس پسرمآره دندون خودش تشدید میکنه پسر من از ۴ ماهگی دندو ...

روزای سختی رو گذروندی عزیزم🥲 منم تا ۴ماه رژیم سخت بودم. علی اکبرم غذای کمکی رو با برنامه مخصوص رفلاکس شروع کرد تا ۹ ماهگی. دکترش ک دید اوضاع خوبه گف دارو نیازنیست و کم کم با تست غذاها میتونی همه چی بهش بدی، حالش خوب بود تا این دندون شروع کرد ب دراومدن،دیگه بهم ریخت تا همین الان، دکترشم مژگان صباغیانه. تو کرج معروفه، و میگ این بچه ها کامل خوب نمیشن متاسفانه، و با ی سرما خوردگی هم عود میکنه رفلاکسشون. دقیقا درست میگه

ولی من و همسرم رفلاکس نداریم،دخترم یه ماه زود دنیا اومد ،واسه همین دستگاه گوارشش کامل نبود ،بخاطر او ...

از دوماهگی زیر نظر متخصص گوارش اطفاله 😓ممنون بابت وقتی ک گذاشتید عزیزم. سلامت باشید

تا وقتی شیر خودت بدی همینه ،من شیر خشک دادم بهتر شد ،دستم داغون شد از بس بقل گرفتم تا شیرش هضم بشه ا ...

وای نگووو ک یاد اون روزا افتادم. نصف شب باید بعد از هر دفعه شیردهی یک رب تو بغلم میچرخوندمش تا شیرش بره پایین😭