2777
2789
نمیتونم بفهمم کدومش میگیدبزارید اینجوری بگم ک‌خود من شدید تو فکرمه ک کیس احساسیم بگذرم ازش و‌با این ...

این مواردی که گفتم در ارتباط با کسیه که توی زندگیتون بوده یعنی باشما ارتباط نزدیکی داشته و شما دوستش دارین نه کسی که تازه قراره وارد زندگیتون بشه

کل چیزی که از این فنجون دیدم رو گفتم بهتون ولی همچنان میگم که در حد سرگرمی بدونینش

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
این مواردی که گفتم در ارتباط با کسیه که توی زندگیتون بوده یعنی باشما ارتباط نزدیکی داشته و شما دوستش ...

این طرف هم قبلا شده و اینه ک‌الان داره برمیگرده ن پارتنرم

ممنونم عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مواردی که گفتم در ارتباط با کسیه که توی زندگیتون بوده یعنی باشما ارتباط نزدیکی داشته و شما دوستش ...

بعد راستی این فنجونیه ک فقط برا پارتنرم برگردوندم و اون اقا هنوز نیومده بود

بعد راستی این فنجونیه ک فقط برا پارتنرم برگردوندم و اون اقا هنوز نیومده بود

تفسیر کلی:

با آدمهای خوبی در ارتباط نیست و از طریق اونا هم ضربه خورده هم بازم ضربه میخوره

به فردی توی زندگیش علاقه داره اما تصمیمش جدی نیست

توی فکر یه تغییر بزرگه اما قدرت انجام اون تغییر رو نداره 

رویا پردازیی راجع به یک شغل یا موقعیت یا تحصیلش داره اما احتمال وقوعش خیلی پایینه

توی بازه سنی ۲۰ سالگیه؟مثلا ۲۵؟

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
تفسیر کلی:با آدمهای خوبی در ارتباط نیست و از طریق اونا هم ضربه خورده هم بازم ضربه میخورهبه فردی توی ...

ولی خودش ادم خوبیه پارتنرم و‌منو دوست داره درسته؟

بله در این بازه است‌

اره خیلی رویا پردازی میکنه برا مهاجرت منم بهمم میریزه کیترسم بشه

این فا‌.ل برای هرکسی هست داره چیزی رو پنهان میکنه 

مبالغه میکنه در خیلی چیزا یعنی ممکنه خودش یا مسائل مربوط به خودش رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بده

اما فردیه که میشه توی شرایط سخت روش حساب باز کرد

آدمیه که شمارو سردرگم میکنه در کل

طبق فنجونی که از شما دیدم برای ارتباط با شما ایشونم آدم مناسبی نیست