2777
2789
عنوان

چطوری ابرومونو برداریم بدون اینکه خرابش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقای ملکه را یک قسمت دیدم دوس نداشتم 🙈 از حوصله و صبوری من خارج بود

وای چند قسمت ببین حتما عاشقش میشی 

من ک هر قسمت رو میمردم از خنده 🤣

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

آقای ملکه حالا با عشق تمیز کن دوبونگسونگ زن قوی وینچنزوخورشید و ماههتل دل لوناشهر ساختگی :))))) البت ...

گل برفی خوب بود

وارثان ژانر مدرسه ای تو زمان خودش خوب بود الان دیگ نه

قهرمان ضعبف کلاس من هم خوب بود 

میدونستی داستانش از رو ی کمیک بی ال بوده؟

دنیای شگفت انگیزو ندیدم

عزیزترینمو دوبار خواستم نگاه کنم ژانرش تاریخیه ولی سر سمانس اول بستم نمیدانم چرا:/تعریفشم خیلی شنیدم

سقوط برروی تو خوب بود ولی از ی جایی داستان تکراری شد همون اتفاقاتی ک برا دختره افتاد برا پسره هم تکرار شد ولی نمیشه گفت بد بود هر فیلمی ی عیبی داره

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

هیلر هم دوس داشتم

مرو تا الان گفتی سیو کردم  

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

گل برفی خوب بودوارثان ژانر مدرسه ای تو زمان خودش خوب بود الان دیگ نهقهرمان ضعبف کلاس من هم خوب بود م ...

وارثان هم خوب بود هم نه . من حرص می‌خوردم پای فیلمش ولی یجورایی دوسشم داشتم رو مخ بود 

گل برفی خوب بودوارثان ژانر مدرسه ای تو زمان خودش خوب بود الان دیگ نهقهرمان ضعبف کلاس من هم خوب بود م ...

راستش این چندتا ک گفتی  رو ندیدم هنوز ، از بقیه شنیدم خوبه 

تاپیک فیلم کره ای می‌زدیم اینقدر بهمون معرفی نمیشد تا با یه تاپیک ابرو خخخخخ

😂😂😂😂😂 

آقای ملکه حالا با عشق تمیز کن دوبونگسونگ زن قوی وینچنزوخورشید و ماههتل دل لوناشهر ساختگی :))))) البت ...

ماهمه مرده ایمو ندیدم فکر کنم ژانر ترسناکه

زیبایی حقیقیم خوبه من قبلا وبتونشو خوندم البته حرص منو دراورد من نمیخواستم با سوهو باشه دختره اونیکی پسره رو دوس داشتم

باوجود اینکه میدانمو ندیدم 

اهنگ عاشقانه خیال ندیدم

در دور دست بهار است ندیدم

روباه نه دم از ی جایی ب بعد ندیدم با اینکه بازیگر مردش یکی از بهتریناس خیلی الکی شده بود

تاپیک فیلم کره ای می‌زدیم اینقدر بهمون معرفی نمیشد تا با یه تاپیک ابرو خخخخخ

سریال نام تو هم خیلی خوبهههههههه

و عشق بی پروا

این دوتا الان یادم اومد

ماهمه مرده ایمو ندیدم فکر کنم ژانر ترسناکهزیبایی حقیقیم خوبه من قبلا وبتونشو خوندم البته حرص منو درا ...

ماه همه مرده ایم ، ی مدرسه ای  هست ک زامبی میشن

راستش این چندتا ک گفتی رو ندیدم هنوز ، از بقیه شنیدم خوبه

من همینطوری دارم  در مورد سریالایی ک نوشته بودی  نظر میدم

خوابم نمیاد برا همین