2777
2789
عنوان

چطوری ابرومونو برداریم بدون اینکه خرابش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عا چرا نمیخوابین بچه ها ؟ من یک خمیازه بزرگ کشیدم الان . به صورتم یه لایه خیلی ضخیم شد آفتاب زده بود ...

نه تنبلی نکن 

ی ضدافتاب سبک استفاده کن ک فلوییدی باشه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ولی نوشابه رو میتونم در خدمتت باشم

من امشب یه پرتقالیشو خوردم با الویه 😋 و نون ساندویجی بسیار تازه انگار یک ساعت قبلش از فر درآورده باشند. با کلم سفید و پیاز جعفری و خیارشور و گوجه زدم بر بدن . دلتون نخواد😛

من کچلی های ابرو را با سایه آبرو اوکی میکنم

فعلا دس نمیزنم بدترش نکنم تا فردا ببینم چی میشه

اگ سرعت رشدش ب اندازه پشم پام باشه صبح ک بیدار شم همشون باید جوونه زده باشن

من امشب یه پرتقالیشو خوردم با الویه 😋 و نون ساندویجی بسیار تازه انگار یک ساعت قبلش از فر درآورده با ...

دیگ یجوری تعریف کردی ک دلمون خواست  

نوش جان

همیشه الارو می‌گرفتم عالی بود حتی ساعت ها . این سری دکتر ژیلا گرفتم . هم سنگینه هم سر گونه هام را لک ...

استفاده نکن درمان لک هزینه بر تر از گرفتن ی ضدافتاب دیگس

فعلا دس نمیزنم بدترش نکنم تا فردا ببینم چی میشهاگ سرعت رشدش ب اندازه پشم پام باشه صبح ک بیدار شم همش ...

بکینی را میگی ؟ 😆 من رشد سبیل هام شگفت اوره . امروز تمیز میکنم پس فردا میگه سلام ملیکوم رفیق 

اره اونایی ک دیدی بگو نظراتت رو سیو میکنم ک موقع دانلود بدونم اول کدومو انتخاب کنم 😅

باشه حتما

اینایی ک من گتفتم بیار تو لیستت

بکینی را میگی ؟ 😆 من رشد سبیل هام شگفت اوره . امروز تمیز میکنم پس فردا میگه سلام ملیکوم رفیق

نه استغفرالله

ساق پا