2777
2789
عنوان

کسی هست ترکی نشون من بدع

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایرانی 50 مدل لحجه ترکی داریم

طرفای ارومیه تبریز...

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘

ببین این جمله رو میگم سخایش دستت نیاد

کَتی گِتی کُتی گُتی گَتی

یعنی ی دهاتی رفت کت رو برداشت اورد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
هرسوالی داشتی بپرس یادت بدم

الفبایی چیزی داره ؟ 

از کجا باید شروع کنم ؟ 

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
ایران

تو ایران چندین لهجه ترکی داریم 

ترکی تبریز با اردبیل فرق میکنه 

ترکی زنجان با اینا بازم تفاوت داره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ببین این جمله رو میگم سخایش دستت نیادکَتی گِتی کُتی گُتی گَتییعنی ی دهاتی رفت کت رو برداشت اورد

اوووووو. 

فقط جمله اخرش 😂

حرمت داره؟

مثل اینکه شما اصالتو زبان خاصی ندارید

بله برای ما ک با این زبان با مادرامون و همزبانمون صحبت میکنیم حرمت داره و این یعنی اصالت

تو ایران چندین لهجه ترکی داریم ترکی تبریز با اردبیل فرق میکنه ترکی زنجان با اینا بازم تفاوت داره

تبریز ارومیه مال این قسمتا

اوووووو.

ارعه سخته 

چون ی کلمه چندین گعنی داره

مثلا 

اوزوم یعنی انگور

اوزوم یعنی صورتم 

دوتا نعنی داره و توو جمله و حالت گفتنش  میفهمی ک منظورش کدومه