2777
2789

ثانیه ب ثانیه زندگیم ارزوی مرگ میکنم😭حتی مثلا ماشین میاد جلوم میگم کاش بزنه راحت بشم😭خیلی خیلی سخته هیچکس هم درک نمیکنه ادمو

نمیدونم کی قراره تموم بشه این شکنجه ها💔کاش میتونستم پدرمو بکشم که نجات پیدا کنم

هععععی خدا

کاش میشد اون موقعی که دیگه دلت نمیخواد زندگی کنی خدا راحتت کنه 

من که دیگه حوصله ندارم 

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله شده

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مشکلت چیه عزیزم

عزیزم خسته شدم از این زندگی💔پدرم یک روانی به تمام عیاره 

از بس فشار عصبی دارم اسید معدم میاد بالا گلوم سوخته و ریه هامم خراب شدنه این حوچیکترین مشکلمه

علی الحساب بشین ی لیست از داشته هات ک بخاطرشون شاکری بنویس یکم حالت جا بیاد

درسته داشته دارم قدرشونم میدونم ولی خیلی عزاب میکشم 

پدرم روانیه شکنجه میده این ازارم میده

اره شده. وقتی بعد ازدواجمون فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه و تو کل زمان عقدمون هم وقتی من نبودم پیش اون زنه بوده. گذشت صبوری کردم. کسی نفهمید. ولی بعد ده سال هنوز یادمه. هنوز قلبم درد میگیره ولی با دیدن دخترام امیدوار میشم به زندگی