یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بستگی به شخصیت آدم داره این برای همه صدق نمیکنه ولی خب آدم یکی رو دوسش داشته باشی برات مهمه راجبت چی فکر میکنه براش توضیح میدید نه اینکه بگی من اعتقاد ندارم و بپیچونی بستگی داره شاید واقعا درونگرا باشن و واقعا درست بگن اینو شما باید بفهمین
آخه میدونی کجاش عجیب بود برگشته میگه عشق ن ولی همه چیز منی عشق ن ولی از کجا میدونی دوستت ندارع !!!!
خب خودت چی فکر میکنی فک میکنی دوست داره؟ پیاماش وایب این میده که میخواد بپیچونه براش مهم نی ولی خب به شخصیتشم بستگی داره به نظرم تو یه مدت محبت کن ببین یاد میگیره اگه نه دیگه کاریش نمیشه کرد شخصیتش همینع
الان باز میزارم ببین چون نمیخوام بمونه داستان بشه
میزاری؟
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭